Zgjidhet problemi i furnizimit me ujë për Fushë-Kosovën

Fushë KosovëPostuar: 15:45 / 21.06.2019

Komuna e Fushë-Kosovës dhe Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” njoftojnë qytetaret e kësaj komune se do të fillojnë me testimin e linjës magjistrale për furnizim me ujë në Fushë-Kosovë.

Komuna e Fushë-Kosovës falënderon qytetaret e saj për mirëkuptimin dhe durimin e treguar deri më tani dhe njëherësh uron të gjithë qytetarët e saj për zgjidhjen e problemi të furnizimit me ujë për qytetin e Fushë-Kosovës.

Edhe pse ky projekt është dashur të finalizohet 2 vite e gjysmë më parë, së bashku me Prishtinën dhe Obiliqin, më në fund Kompania Rajonale e Ujësjellësit ka përfunduar punimet duke vendosur gypin 2.2 km i cili ka lidh Fushë-Kosovën me fabrikën e ujit në Shkabaj.

Me përkushtim të plotë, Komuna e Fushë-Kosovës do të vazhdoj punën me të gjithë partnerët e interesuar për realizimin e punëve të mira me qëllim përmirësimin e vazhdueshëm të jetës së qytetarëve.

Gjatë muajve në vazhdim për të gjitha problemet teknike të cilat mund të paraqiten gjate fazës fillestare ju lutem ta njoftoni menjëherë kompaninë rajonale të ujësjellësit. /InfoKomuna/

PrizrenKomente: 0 Prizreni sivjet subvencionon qiratë e banimit për 20 familje nevojtare 20:35 / 26.05.2020 Njëzet familje nevojtare sivjet mbështeten nga Komuna e Prizrenit për pagesën e qirave të banimit të tyre. Në saje të Programit komunal për banim të përkohshëm social familjet përfituese subvencionohen me 50 për qind të vlerës së qirasë.
Komente: 0 IKSHPK: Asgjë nuk ka përfunduar, mbani maskat e distancën 23:50 / 22.05.2020 Asgjë nuk ka përfunduar! Virusi nuk po tallet! Virusi akoma gjendet në mesin tonë. Ky është apeli i sotëm i Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës, pak orë pasi njoftoi se ka regjistruar të premten 21 raste të reja me koronavirusin e ri, pas...