GjakovëKomente: 0 Policia arreston hajnat e biçikletave në Gjakovë 15:02 / 04.05.2018 Gjatë periudhës së fundit në qytetin e Gjakovës janë raportuar dy raste të grabitjeve dhe disa raste të vjedhjeve, e me theks të veçantë vjedhje të biçikletave.
GjakovëKomente: 0 MMPH ndihmon Gjakovën me dy projekte 15:24 / 19.04.2018 Qeveria e Kosovës, Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor do të përkrahë financiarisht dy projekte jetike në komunën e Gjakovës, atë për rregullimin e shtratit të lumit Krena dhe përfundimin e punimeve për ujësjellësin e në 28 fshatra të Rekës së...
GjakovëKomente: 0 Nisin proceset tenderuese për Lotin 1 të Qarkores së Gjakovës 15:36 / 15.03.2018 Komuna e Gjakovës ka organizuar sot sesion informues me operatorët ekonomikë për projektin e Qarkores së qytetit të Gjakovës, lotit të parë. Bëhet fjalë për projektin infrastrukturor, i cili pritet të nisë këto ditë.
GjakovëKomente: 0 Dogana konfiskon cigare pa banderola në Gjakovë 17:10 / 13.03.2018 Dogana e Kosovës në kuadër të aktiviteteve kundër kontrabandës dhe dukurive tjera të paligjshme, dje pasdite ka zhvilluar një aksion në qytetin e Gjakovës ku edhe janë kapur sasi të cigareve pa banderola, pra të kontrabanduara.
GjakovëKomente: 0 Komuna e Gjakovës dhe USAID-i nënshkruajnë Memorandum Mirëkuptimi 13:40 / 01.02.2018 Kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini dhe drejtori i misionit të USAID-it në Kosovë James Hope, kanë nënshkruar një Memorandum Mirëkuptimi, përmes së cilit synohet ngritja e një sistemi të qëndrueshëm të Prokurimit Publik, me ndikim të...
GjakovëKomente: 0 2 mijë euro gjobë për ekzaminerin gjakovar që mori ryshfet 16:48 / 29.01.2018 Gjykata Themelore në Gjakovë, të hënën, e ka dënuar me dy mijë euro gjobë, ekzaminerin Luan Haxhishabani, pasi është shpallur fajtor për keqpërdorim të detyrës zyrtare, i cili akuzohej se kandidatëve për patentë shoferi u kishte marrë para për t’ua...
GjakovëKomente: 0 2 mijë euro gjobë për ekzaminerin gjakovar që mori ryshfet 16:13 / 29.01.2018 Gjykata Themelore në Gjakovë, të hënën, e ka dënuar me dy mijë euro gjobë, ekzaminerin Luan Haxhishabani, pasi është shpallur fajtor për keqpërdorim të detyrës zyrtare, i cili akuzohej se kandidatëve për patentë shofer u kishte marrë para për t’ua...
GjakovëKomente: 0 Premtohet zgjidhja e problemit të ujit në komunën e Gjakovës 14:39 / 25.01.2018 Kryetari i Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini, sot ka pritur në takim një delegacion nga projekti i qeverisë zvicerane CDI, me të cilët ka bashkëbiseduar për projektet e përbashkëta që komuna e Gjakovës ka me qeverinë zvicerane në aspektin e rrjetit të...
GjakovëKomente: 0 Lekaj e Gjini bisedojnë për projektet e përbashkëta 16:35 / 22.01.2018 Ministri i infrastrukturës, Pal Lekaj ka pritur kryetarin e Gjakovës, Ardian Gjini, me të cilin bisedoi për mundësitë e bashkëpunimit ndërmjet Komunës së Gjakovës dhe kësaj ministrie.
GjakovëKomente: 0 Vazhdon kërkimi i 88 vjeçarit që ra nga ura në Gjakovë 10:07 / 19.01.2018 Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim e komunës së Gjakovës njofton se aktivitetet në kërkimin e trupit të personit të vetëhudhur nga ura mbi lumin “Erenik” janë duke vazhduar në mënyrë intensive.
GjakovëKomente: 0 Ardian Gjini takohet me delegacionin e USAID-it 12:42 / 12.01.2018 Në kuadër të projektit të USAID për komunat transparente, efektive dhe llogaridhënëse (TEAM), kryetari i komunës së Gjakovës, Ardian Gjini me bashkëpunëtorë ka pritur sot në një takim delegacionin nga ky projekt ku është njoftuar më gjerësisht rreth...