Brigdës së Zjarrfikësve në Gjakovë i shtohet një kamion për fikjen e zjarrit

GjakovëPostuar: 18:14 / 07.09.2017

Brigada e Zjarrfikësve në komunën e Gjakovës, sot është bërë me një kamion modern për fikjen e zjarrit.

Kjo makinë tejet e nevojshme për zjarrfikësit gjakovarë ka ardhur si donacion nga zjarrfikësit e qytetit Limburg të Holandës, ndërsa ndërmjetësues i këtij donacioni është ish - polici holandez i EULEX-it Wim Beeren i cili vite më parë ka shërbyer në komunën e Gjakovës.

Në ceremoninë e pranim – dorëzimit të këtij automjeti që është bërë sot në ambientet e Brigadës së Zjarrfikëseve, ka marrë pjesë edhe nënkryetari i komunës së Gjakovës Armend Vokshi si dhe ambasadorja e Holandës në Kosovës Gerrie Willems, të cilët e vlerësuan lartë kontributin që zjarrfikësit holandez por edhe ish – polici Wim Beeren dhe kolegët e tij e kanë dhënë për sigurimin dhe transportimin e këtij mjeti.

Nënkryetari Vokshi ka uruar që ky mjet të ju shërbejë në maksimum zjarrfikësve gjakovarë, ndërsa në shenjë falënderimi ka ndarë mirënjohje për ish – policin Wim Beeren dhe pesë kolegët e tij që kanë ardhur në Gjakovë për ta sjellë automjetin zjarrfikës.
/InfoKomuna/

GllogocKomente: 0 Drenasi nis manifestimin "Java e dyerve të hapura" 10:09 / 23.04.2018 Drejtoria për Kulturë dhe Arsim (DKA) në Drenas në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), do të organizojë manifestimin “Java e dyerve të hapura”, që i dedikohet semimaturatëve për orientim me karrierë.
SuharekëKomente: 0 Komuna dhe “Help”, ndihmojnë 40 biznese të vogla të Suharekës 13:42 / 23.04.2018 Projekti “Mbështetje stabilitetit socio-ekonomik në rajonin e Ballkanit Perëndimor 2017-2018”, ka filluar të zbatohet edhe në Komunën e Suharekës, ku sot kanë nënshkruar kontratat 40 persona dhe biznese të vogla nga kjo Komunë.
ShtimeKomente: 0 Siguria e përgjithshme në shkolla të Shtimes, e mirë dhe stabile 15:08 / 23.04.2018 Duke ditur rëndësinë që ka siguria e përgjithshme në institucionet edukativo-arsimore, me kërkesë të drejtorit të Arsimit, Mensur Neziri, sot është mbajtur mbledhja e përbashkët me kryetarët e Këshillave Drejtues të Shkollave (KDSh), drejtorët e institucioneve...