DEMOS-i dhe Komuna e Gjakovës nesër inaugurojnë disa porjekte infrastrukturore

GjakovëPostuar: 11:38 / 18.09.2017

Projekti zviceran DEMOS vazhdon punimet në përmirësimin e infrastrukturës nëpër komunat e Kosovës. Kësaj radhe do të jenë në komunën e Gjakovës, transmeton InfoKomuna.

Të martën më 19 shtator do të inaugurohen projektet e përbashkëta me Komunën e Gjakovës ku përfshihen ndërtimi i shtigjeve për këmbësorë në parkun e qytetit, rregullimi i hapësirave publike në rrugën Beqir Kastrati, ndriçimi publik në rrugën Besim Bistrazhini, rregullimi i fontanës në qendër të qytetit dhe asfaltimi i rrugës Muharrem Domi.

Këto projekte u bashkë-financuan nga projekti DEMOS dhe komuna e Gjakovës. /InfoKomuna/

PrishtinëKomente: 0 Ahmeti: “Elena Gjika”, e gatshme për mësim pas rinovimit 15:09 / 17.08.2018 Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, bashkë me udhëheqës të Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) ka përcjellë punimet që po zhvillohen për rinovimin e shkollës fillore “Elena Gjika”.
PejëKomente: 0 Komuna e Pejës lirohet nga TVSH-ja për impiantin e ujërave të zeza 14:12 / 17.08.2018 Me ligjin e ri për bashkëfinancime në projekte Komuna e Pejës nuk ishte liruar fillimisht nga tatimi në vlerën e shtuar (TVSH) për shumën e saj që ishte e obliguar të participonte në projektin kapital për ndërtimin e impiantit për trajtimin e ujërave të zeza.
VushtrriKomente: 0 Kryetari i Vushtrrisë nderohet me titullin “Qytetar nderi” nga Iowa 13:44 / 17.08.2018 Në një ceremoni solemne ku krahas flamurit të SHBA është ngritur edhe flamuri i shtetit të Kosovës, qyteti i Norwalk në Iowa, Shtetet e Bashkuara të Amerikës i ka akorduar kryetarit të Vushtrrisë, Xhafer Tahiri titullin “Qytetar Nderi” dhe i është dhënë...