KRU "Gjakova" nga sot fillon çkyqjen e borxhlinjve nga rrjeti i ujësjellësit

GjakovëPostuar: 12:32 / 09.01.2018

KRU "Gjakova" njofton se nga data 09.01.2018 (e martë) do të filloj aksionin e madh të çkyqjes së konsumatorëve nga rrjeti i ujësjellësit me borxhe mbi 100 euro (amvisëri, biznese dhe institucione).

KRU "Gjakova" fton konsumatorët që t'i paguajnë borxhet në të kundërtën do të çkyqen nga rrjeti i ujësjellësit

Për njoftimin për çkyqje do të faturohen me 3 euro, për çkqyje 20 euro dhe për rikyqje 20 euro, sipas tarifave të lejuara nga Autoriteti Rregullativ i Ujërave.

Komente: 0 Shtohet numri i sulmeve ndaj rojeve të pyjeve 10:49 / 19.10.2018 Dy roje të Parkut Kombëtar të Sharrit në Mushtisht të Suharekës kanë pësuar lëndime të rënda si pasojë e sulmit të tre personave. Policia e Kosovës ka arrestuar të dyshuarit dhe dy prej tyre janë dërguar në mbajtje.
MalishevëKomente: 0 Pastrohet përroska në qytetin e Malishevës 11:38 / 19.10.2018 Sot në Malishevë është zhvilluar aktiviteti i pastrimit të Mirusha, që kalon nëpër qytet. Aksioni është organizuar në bashkëpunim mes koordinatores së aksionit për Malishevë, njofton kumtesa komunale.