Në Gjakovë inaugurohet projekti i bashkëfinancuar nga DEMOS dhe komuna

GjakovëPostuar: 09:58 / 20.09.2017

Nënkryetari i komunës së Gjakovës,Armend Vokshi, bashkë edhe me përfaqësuesin e projektit Demos/Helvetas Norbert Pijls kanë inauguruar sot projektet të cilat janë investuar në bashkëfinancim në hapësira publike dhe rrugë, transmeton InfoKomuna.

1. Hapësirat publike + fusha sportive në rrugën Beqir Kastrati dhe Besim Bistrazhini.
2. Parku qendror: ndriqimi, gjelbërimi, stazat e ecjes, karriget, shportat dhe fontana.
3. Infrastruktura rrugore në rrugën Muharrem Domi.

Shuma totale e investimeve është 321,488.00€, prej të cilave 70% janë donacion nga Helvetas Demos dhe 30% nga buxheti komunal./InfoKomuna/

GllogocKomente: 0 Drenasi me projekt për ndarjen e mbeturinave të riciklueshme 16:13 / 23.04.2018 Me rastin e shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Tokës, Komuna e Drenasit ka zhvilluar dy aktivitete në të njëjtën ditë, atë të pastrimit të ambientit në qendër të qytetit duke vazhduar me pastrimin e disa deponive ilegale dhe lansimin e projektit “Zbatimi...
KaçanikKomente: 0 Pastrohet bulevardi "Ismajl Raka" në Kaçanik 11:31 / 23.04.2018 Dje me rastin e 22 Prillit ditës së tokës, komuna e Kaçanikut bashkë ne shërbimin e zjarrëfikësve kanë pastruar Bulevardin “Ismajl Raka”.
PrishtinëKomente: 0 "Kosova e para në rajon për aksidente" 11:15 / 23.04.2018 Sot, tri rrugët kryesore të Prishtinës do të jenë të mbyllura për dhjetë minuta, duke shënuar ditën vendore të përkujtimit të viktimave në komunikacionin rrugor. Aty do të realizohen tri performanca artistike dhe vetëdijesuese, ku do të jenë të...