Haziri shprehet i kënaqur me dinamikën e punimeve në shëtitoren e dytë të Gjilanit

GjilanPostuar: 11:41 / 12.04.2019

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, gjatë vizitës së punimeve në ndërtimin e shëtitores së dytë në pjesën e jugut, është shprehur i kënaqur me dinamikën e punimeve atje.

“Jam i kënaqur me dinamikën e punimeve dhe tashmë ky vend po merr pamje krejt tjetër. Ky është segmenti i cili e ka zgjidhur problemin kryesor për banorët e lagjeve Deremahallë, Lagjes së Balecit e Dardanisë, pasi nga kundërmimet e kanë pasur jetën e padurueshme. Do të vazhdojmë punën në ndërtimin e shëtitores edhe në drejtim të “Livadheve të Akllapit” dhe në drejtim të lagjes “Dardania”, ka thënë Haziri.

“Ne do të vazhdojmë logjikën e njëjtë të zbatimit të projektit për mbulimin e shtratit të lumit deri në fund, e që nënkupton edhe ndërtimin e impiantit për trajtimin e ujërave të zeza, duke i dhënë zgjidhje këtij problemi”, shtoi ai.

Haziri ka paralajmëruar se këtë vit do t’i japin zgjidhje edhe projektit të lumit Stanishorka, sikurse edhe lumit Morava.

“Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) është investitori më i madh, ndërkaq Komuna e Gjilanit së bashku me Qeverinë e Republikës merr pjesë me financa drejtpërdrejtë në këto projekte”, ka përfunduar kreu i Gjilanit. /InfoKomuna/

MalishevëKomente: 0 Hapet një pikë e grumbullimit të qumështit në Malishevë 09:34 / 14.06.2019 Në fshatin Carrallukë të Komunës së Malishevës sot është hapur pika e grumbullimit të qumështit. Hapja e kësaj pike, vlerësohet të jetë shumë e rëndësishme për të gjithë fermerët e Komunës së Malishevës, pasi është...
MalishevëKomente: 0 Vazhdon mbajtja e zgjedhjeve në fshatrat e Malishevës 10:28 / 14.06.2019 Zgjedhjet në fshatrat e Komunës së Malishevës, janë duke vazhduar. Mbrëmë janë mbajtur zgjedhjet në fshatrat Pagarushë dhe Llapçevë, fshatra të cilat prej tani kanë kryesi të re dhe i kanë kryetarët e tyre, të cilët do ti përfaqësojnë...
PrishtinëKomente: 0 Komuna dështon të mirëmbajë Parkun e lodrave në Taukbashqe 14:29 / 13.06.2019 Parku i lodrave, në fillim të lagjes Taukbashqe të Prishtinës, ka mbetur në gjendje të mjerueshme, pasi ai nuk është mirëmbajtur nga Komuna. Lodrat e fëmijëve janë mbuluar me barë, ndërsa vetëm pak metra më tutje, hapësira e parkut ku ka edhe drunj, shihet e...