GllogocKomente: 0 KRM "Pastrimi" ndanë mirënjohje për Komunën e Drenasit 09:09 / 21.09.2017 Me rastin e 60-vjetorit të themelimit të Kompanisë Regjionale të Mbeturinave “Pastrimi”, Komuna e Drenasit është shpërblyer me mirënjohje, për bashkëpunim të ndërsjelltë në menaxhimin e mbeturinave, transmeton InfoKomuna.
GllogocKomente: 0 Vlerësohet Komuna e Drenasit për respektimin e barazisë gjinore 17:07 / 20.09.2017 Në takimin e së mërkurës të organizuar nga “PEN – Peen Educators Netëork”, me temën “Gratë në Vendimmarrje Lokale”, Komuna e Drenasit ka marrë mirënjohje për kontributin e dhënë ne realizimin e projektit “Veprojmë për Barazi”,...
GllogocKomente: 0 Drenas: Miratohet buxheti për vitin 2018 mbi 14 milionë euro 08:50 / 20.09.2017 Në mbledhjen e jashtëzakonshme të Kuvendit të Komunës të thirrur nga kryetari i Komunës, është miratuar buxheti i Komunës për vitin 2018 dhe buxheti i përgjithshëm për vitin e ardhshëm do të jetë 14,191,525, mbi 1 milion më shumë se vitin aktual,...
GllogocKomente: 0 Kryetari Lladrovci takon auditorët nga Qeveria zvicerane 17:08 / 15.09.2017 Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, të premten është takuar me Auditorët nga Qeveria Zvicerane të cilët janë duke bërë auditimin e programeve zvicerane në Kosovë, përkatësisht projektet të cilat janë implementuar ne Komunën e Drenasit.
GllogocKomente: 0 Plotësohen nevojat energjetike për banorët e Drenasit 14:27 / 15.09.2017 Fokus i investimeve nga KEDS kësaj radhe ka qenë edhe fshati Stanoc i Drenasit. Pas përfundimit të projektit, janë plotësuar të gjitha nevojat energjetike dhe është rritur siguria për banorët.
GllogocKomente: 0 Asfaltohet rruga në Llapushnik të Drenasit 14:25 / 15.09.2017 Drejtori i Drejtorisë për Urbanizëm dhe Planifikim Hapsinor, Idriz Hysenaj me bashkëpunëtor, kanë vizituar punimet në asfaltimin e rrugës në fshatin Llapushnik të Komunës së Drenasit, përkatësisht në lagjen Sopi të këtij fshati, transmeton InfoKomuna.
GllogocKomente: 0 Drenasi dhe GIZ-i me memorandum bashkëpunimi 12:42 / 15.09.2017 Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci dhe Menaxheri i programit KEEP të Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ), Kai Hofman nënshkruan memorandum të mirëkuptimit, Projekti i Kosovës për Efiçiencën e Energjisë (KEEP) për krijimin e sistemit të...
GllogocKomente: 0 Përmbyllet java e rinisë në Drenas 15:57 / 14.09.2017 Java e rinisë në Drenas organizuar nga Këshilli i Veprimit Rinor Lokal, ka vazhduar me aktivitete të ndryshme edhe sot, me ç’rast Kryetari i Komunës, Ramiz Lladrovci së bashku me Drejtoreshën për Kulturë, Rini dhe Sport, Flutura Avdiu, kanë lëshuar një zyre në...
GllogocKomente: 0 Komuna e Drenasit ndan 19 laktofriza për fermerë 17:17 / 12.09.2017 Komuna e Drenasit, përkatësisht Drejtoria për Bujqësi dhe Zhvillim Ekonomik të martën kanë ndarë 19 laktofriza për fermer të cilët i kanë plotësuar kriteret e aplikimit.
GllogocKomente: 0 Fillojnë aktivitetet për shënimin e javës së rinisë në Drenas 16:04 / 11.09.2017 Nënkryetari i Komunës së Drenasit, Gani Sylaj me bashkëpunëtor morën pjesë në aktivitetet e organizuara nga Këshilli i Veprimit Rinor Lokal i Drenasit, “Lexo n”Shesh” ku ishin të pranishëm shumë të rijnë të Drenasit.
GllogocKomente: 0 Kryetari Lladrovci vizitë zyrtare në Austri 09:09 / 11.09.2017 Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci është nisur për një vizitë zyrtare në Austri. Lladrovci do të takoj dy kryetarë të dy komunave.
GllogocKomente: 0 Në Drenas ndihmohen 200 familje me asistencë sociale 15:12 / 08.09.2017 Komuna e Drenasit, përkatësisht Drejtoria për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale në bashkëpunim me Organizatën humanitare “Islamic Relief Kosova” kanë shpërndarë 200 pako mish për familjet në nevojë, posaqërisht familjet me asistencë sociale.