Drenasi thërret mbledhje të jashtëzakonshme për shkelje të akteve juridike

GllogocPostuar: 12:03 / 05.02.2018

Komuna e Drenasit ka thirrur mbledhjen e jshtëzakonshme të Kuvendit Komunal për të enjten, lidhur me siç thuhet, shkeljet e akteve juridike në këtë komunë.

"Në bazë të nenit 43 pika 43.1 nenit 44 pika 44.1 të Ligjit nr.03/L-40 për Vetëqeverisje Lokale, nenit 42 pika 42.2 të Statutit te Komunës se Drenasit, si dhe në bazë të kërkesës së 12 anëtarëve të Kuvendit të Komunës nr. 12-060-4512, të datës 22.01.2018, Kryesusi i Kuvendit të Komunës për të enjëten, më 08.02.2018 duke filluar në ora 11:00, në sallën e Kuvendit të Komunës së Drenasit:

Thërret mbledhjen e jashtëzakonshme të Kuvendit të Komunës së Drenasit

Mbledhja do të ketë këtë rend dite:

1. Shkelja e akteve juridike në Komunën e Drenasit.", thuhet në njoftimin e komunës, raporton InfoKomuna. 

MitrovicëKomente: 0 Mitrovica subvencionon 99 fermerë 14:49 / 18.10.2018 Komuna e Mitrovicës ka mbështetur 99 fermerë. 77 prej tyre janë pajisur me nga 200 kilogramë farë gruri dhe 100 kilogramë pleh artificial, 20 fermerë me nga 300 kilogramë farë gruri dhe nga 100 kilogramë pleh artificial dhe 2 fermerë me nga 300 kilogramë farë gruri dhe 150...
PrishtinëKomente: 0 Vetëvendosje kërkon shkarkimin e bordit të Stacionit të Autobusëve 17:11 / 18.10.2018 Lëvizja Vetëvendosje përmes një konference për media sot ka paraqitur keqpërdorimet që janë gjetur nga auditori i përgjithshëm për ndërmarrjen komunale “Stacioni i Autobusëve” dhe Trafikun Urban në Prishtinë, duke kërkuar nga kryetari i Prishtinës,...
Komente: 0 Gjoba prej 20 deri në 100 euro për qytetarët që ndotin ambientin 10:54 / 18.10.2018 Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor (MMPH), Fatmir Matoshi, ka nënshkruar Udhëzimin administrativ për ndëshkime me gjoba mandatore. Përmes këtij udhëzimi administrativ, të gjithë personat fizikë që hedhin mbeturina jashtë kontejnerëve apo djegin mbeturina do të...