Drenori akuzon Lladrovcin, i përmend edhe ndërhyrjen në "Ferronikel"

GllogocPostuar: 14:03 / 08.02.2018

Është mbajtur seanca e Kuvendit Komunal në Drenas, e thirrur nga opozita, por ajo u ndërpre.

Asamblisti Xhavit Drenori, nga Vizioni Për Drenasin ka hedhur akuza ndaj kryetarit Ramiz Lladrovcit, duke thënë se janë duke u bërë një seri shkeljesh në komunë, siç janë ndërhyrja në “KF Ferronikeli”, ndërprerja e kontratave, shkelja e akteve juridike, dhe për të cilat nuk po jep përgjegjësi kryetari Lladrovci.

“Dy këshilltar komunalë dhe të tjerë patëm prova mjaftueshëm për shkeljet që po bëhen por pati mbivotim dhe nuk patëm mundësi të vazhdojmë tutje, kjo nuk është e drejtë e fjalës së lirë ne jemi aty të diskutojmë e jo të rrimë me gojë të mbyllur”, deklaroi Drenori për Magazina.al.

Drenori shtoi se nuk ka mbetur tjetër veç se të thirrin një seancë të jashtëzakonshme të Kuvendit Komunal në Drenas, sepse Ramiz Lladrovci nuk po shprehet i gatshëm të bashkëpunojë me kuvendin, dhe po iu ik përgjegjësive. /InfoKomuna/

KlinëKomente: 0 Funksionalizohet Komisioni për riintegrim në Klinë 13:39 / 17.08.2018 Komisioni komunal për riintegrim të personave të riatdhesuar deri tashti ka figuruar vetëm në letër si i formuar, por funksional nuk ka qenë në kuptimin e përgjegjësive që ka për vlerësimin e nevojave të personave të riatdhesuar, përfshirë edhe ndihmën...
SuharekëKomente: 0 Takim urgjent i zyrtarëve komunalë të Suharekës, shkak reshjet 16:45 / 17.08.2018 Është mbajtur takim urgjent në orët e paditës nga kryetari i Komunës, Bali Muharremaj, i cili ka takuar zyrtarët e drejtorive të Shërbimeve Publike dhe të Urbanizmit, të cilët i ka urdhëruar që t’i kryejnë detyrat e tyre sipas agjendës së situatë...
VitiKomente: 0 Komuna e Vitisë vazhdon asfaltimin e rrugëve nëpër lokalitete 13:47 / 17.08.2018 Ka filluar asfaltimi edhe i disa rrugëve nëpër disa fshatra, në kuadër të projekteve për përmirësimin e infrastrukturës rrugore të lokaliteteve të komunës së Vitisë. Asfaltimi i rrugës "Shaban Kabashi" në gjatësi prej 500 metrash, ka nisur sot...
PejëKomente: 0 Komuna e Pejës lirohet nga TVSH-ja për impiantin e ujërave të zeza 14:12 / 17.08.2018 Me ligjin e ri për bashkëfinancime në projekte Komuna e Pejës nuk ishte liruar fillimisht nga tatimi në vlerën e shtuar (TVSH) për shumën e saj që ishte e obliguar të participonte në projektin kapital për ndërtimin e impiantit për trajtimin e ujërave të zeza.