Lladrovci rikthen në pozita të mëhershme zyrtarët që ishin avancuar jashtëligjshëm

GllogocPostuar: 19:06 / 15.10.2018

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci rikthen në pozitat e tyre të mëparshme të gjithë zyrtarët komunal të cilët ishin avancuar në pozitën e Shefit të Sektorit, pa procedura ligjore dhe duke mos respektuar Rregulloret për procedurat e avancimit.

Zyrtarët e avancuar vite me parë, shumica prej tyre ne kohën e avancimit përveç mos respektimit të procedurave, nuk e kishin as shkollimin adekuat/te për ngritje në pozitë, nga zyrtarë/e në shef/e.

"Ky ishte njëherit edhe zotimi i Kryetarit Lladrovci për zbatimin e ligjshmërisë bazuar edhe rekomandimeve të Auditorëve të Jashtëm se me rastin e avancimit do të respektohet në përpikëri Rregullorja për avancim dhe se në asnjë rast, zyrtarët të cilët nuk kanë kualifikimin e nevojshëm, nuk do të mund të avancohen". /InfoKomuna/

GjilanKomente: 0 91 mijë mungesa për një vit shkollor në Gjilan 11:02 / 13.11.2018 Sipas mesatares del se secili nxënës i shkollës së mesme ka bërë së paku 16 mungesa. Të dhënat për suksesin e fundvitit shkollor 2017/2018 tregojnë se 5 mijë e 394 nxënës në total kanë realizuar 91 mijë e 670 mungesa.
KaçanikKomente: 0 Tri fshatra të Kaçanikut përfitojnë asfaltim rrugësh 17:03 / 12.11.2018 Banorët e fshatit Elezaj, Stagovë dhe Kaçanik i Vjetër kanë përfituar asfaltimin e disa rrugëve dhe rrugicave nga buxheti vetjak i Komunës dhe me mbështetje të Ministrisë së Infrastrukturës në vlerë prej rreth 100 mijë eurosh.