GraçanicëKomente: 0 I dehuri rrah bashkëshorten në Graçanicë 11:34 / 05.10.2017 Një person i nacionalitetit serb është arrestuar në Graçanicë, nën dyshimin se në gjendje të dehur ka sulmuar fizikisht bashkëshorten, njofton Policia.
GraçanicëKomente: 0 Në Graçanicë promovohet numri emergjent 112 14:56 / 11.02.2017 Agjencia për Menaxhim Emergjent e Ministrisë së Punëve të Brendshme, me rastin e Ditës Evropiane të Numrit Emergjent 112, ka promovuar këtë numër në një manifestim publik në komunën e Graqanicës.
GraçanicëKomente: 0 Arrestohet pylltari, kërkoi 50 euro ryshfet 13:18 / 11.10.2016 Policia e Kosovës ka arrestuar mbrëmë në Graçanicë një rojë të pyllit, të nacionalitetit serb pasi që ka kërkuar një personi tjetër 50 euro që mos t’ia shqiptojë gjobën për transportim të druve.
GraçanicëKomente: 0 Graçanica, me buxhet 7 milionë euro për 2017 12:39 / 08.10.2016 Këshilltarët komunalë të Graçanicës kanë miratuar buxhetin për vitin 2017, i cili do të jetë në shumën prej 7 milionë e 134 mijë e 75 eurosh. Gjysma e tyre do të shpenzohet për investime kapitale në një shumë prej 3.5 milionë eurosh, shkruan sot...
GraçanicëKomente: 0 Graçanica do të punojë në forcimin e multi-etnicitetit 14:15 / 14.09.2016 Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka pritur në takim kryetarin e Komunës së Graçanicës, Vladeta Kostiq, për të diskutuar për thellimin e bashkëpunimit dhe për zhvillimin e Komunës së Graçanicës përmes projekteve kapitale.