Graçanica do të ndërtojë në Laplasellë 24 banesa për raste sociale

GraçanicëPostuar: 16:51 / 22.03.2018

Komunarët e Graçanicës kanë paraparë që gjatë këtij viti të ndërtojnë 6 blloqe banesash për rastet sociale në fshatin Laplasellë të kësaj komune.

Katër prej tyre do të ndërtohen me buxhet komunal, ndërsa dy të tjera nga Ministria e Administrimit të Pushtetit, kurse vlera e tyre është gjysmë milioni euro, shkruan sot “Koha Ditore”.

Në një njoftim të Komunës së Graçanicës thuhet se janë duke kërkuar përfundimin e kontratave dhe për 16 njësi të tjera banimi që janë ndërtuar në të njëjtin fshat dhe në Graçanicë e të cilat janë ende të pabanuara.

Vlera e parashikuar e ndërtimit është 450.000 euro dhe do të ketë gjithsej 24 apartamente.