Mblidhet Komiteti i Sigurisë në Graçanicë

GraçanicëPostuar: 10:05 / 14.11.2016

Sot në mesditë, në Qendrën Kulturore në Graçanicë, do të mbahet sesioni i Komitetit Komunal të Sigurisë.

Kjo seancë e jashtëzakonshme e dyta me rradhë po bëhet me kërkesë të qytetarëve të komunës së Graçanicës, e  planifikuar nga Kryetari i Komitetit të Sigurisë si dhe  Kryetari i Komunës së Graçanicës Vladeta Kostiq, raporton Radiokim, përcjellë Klan Kosova.

Pika kryesore e takimit do të jetë “situata e keqe e sigurisë në komunën e Graçanicës”.

Dhjetë ditë më parë në qendër të këtij qyteti kanë protestuar një numër qytetarësh për të shprehur pakënaqësinë me gjendjen e sigurisë, vjedhjet e  shpeshta dhe sulmin e fundit ndaj 85 vjeçarit, Vojisllav Popoviq.

PejëKomente: 0 Komuna e Pejës lirohet nga TVSH-ja për impiantin e ujërave të zeza 14:12 / 17.08.2018 Me ligjin e ri për bashkëfinancime në projekte Komuna e Pejës nuk ishte liruar fillimisht nga tatimi në vlerën e shtuar (TVSH) për shumën e saj që ishte e obliguar të participonte në projektin kapital për ndërtimin e impiantit për trajtimin e ujërave të zeza.
VushtrriKomente: 0 Kryetari i Vushtrrisë nderohet me titullin “Qytetar nderi” nga Iowa 13:44 / 17.08.2018 Në një ceremoni solemne ku krahas flamurit të SHBA është ngritur edhe flamuri i shtetit të Kosovës, qyteti i Norwalk në Iowa, Shtetet e Bashkuara të Amerikës i ka akorduar kryetarit të Vushtrrisë, Xhafer Tahiri titullin “Qytetar Nderi” dhe i është dhënë...
GjilanKomente: 0 Në Gjilan inaugurohet Akademia e Edukimit Hello 13:31 / 17.08.2018 Në inaugurimin e objektit të ri të Akademisë së Edukimit Hello, kryetari i Gjilanit së bashku me pronarin e kësaj qendre, Florian Kurteshi, pasi ka prerë shiritin, ka përgëzuar për suksesin e jashtëzakonshëm në krijimin e kushteve europiane për edukim cilësor,...