Nis sanimi i pjesës së dëmtuar të rrugës afër liqenit të Badovcit

GraçanicëPostuar: 12:45 / 10.03.2017

Ministria e Infrastrukturës njofton për fillimin e punimeve në sanimin e pjesës së dëmtuar në rrugën Prishtinë-Graçanicë-Gjilan, afër liqenit të Badovcit.

Aty, si pasojë e rrëshqitjeve të trupit të rrugës, në vazhdimësi është dëmtuar dhe ulur pjesa e aslfatit, duke shkaktuar pengesa për qarkullimin e automjeteve.

Për të mundësuar zhvillimin normal të komunikacionit në këtë pjesë të rrugës, kompania e kontraktuar nga MI, në bashkëpunim me menaxherin rajonal dhe ekipet mbështetëse të MI-së, kanë filluar ndërtimin e rrugës anësore, ku më pas do të sanohet pjesa e dëmtuar e rrugës, siç thuhet në njoftim - me kualitet të lartë dhe në kohë sa më të shpejtë që është e mundur, sipas projektit të kësaj rruge.

/InfoKomuna/

PejëKomente: 0 Komuna e Pejës lirohet nga TVSH-ja për impiantin e ujërave të zeza 14:12 / 17.08.2018 Me ligjin e ri për bashkëfinancime në projekte Komuna e Pejës nuk ishte liruar fillimisht nga tatimi në vlerën e shtuar (TVSH) për shumën e saj që ishte e obliguar të participonte në projektin kapital për ndërtimin e impiantit për trajtimin e ujërave të zeza.
GllogocKomente: 0 Komuna e Drenasit publikon kontratat publike 17:18 / 17.08.2018 Komuna e Drenasit njofton se vazhdon të rris transparencën dhe llogaridhënien ndaj qytetarëve. Janë publikuar të gjitha kontratat e lidhura me Operatorët Ekonomik deri me tani në ueb faqen e zyrtare të Komunës.
SuharekëKomente: 0 Takim urgjent i zyrtarëve komunalë të Suharekës, shkak reshjet 16:45 / 17.08.2018 Është mbajtur takim urgjent në orët e paditës nga kryetari i Komunës, Bali Muharremaj, i cili ka takuar zyrtarët e drejtorive të Shërbimeve Publike dhe të Urbanizmit, të cilët i ka urdhëruar që t’i kryejnë detyrat e tyre sipas agjendës së situatë...
PrishtinëKomente: 0 Ahmeti: “Elena Gjika”, e gatshme për mësim pas rinovimit 15:09 / 17.08.2018 Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, bashkë me udhëheqës të Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) ka përcjellë punimet që po zhvillohen për rinovimin e shkollës fillore “Elena Gjika”.