Hani i Elezit dhe Tetova do të rrisin bashkëpunimin

Hani i ElezitPostuar: 12:49 / 07.02.2018

Kryetari i komunës së Hanit të Elezit Rufki Suma priti në takim Xhelal Cekën drejtor i Shërbimeve Publike në Komunën e Tetovës.

Mysafirët nga Komuna e Tetovës uruan Kryetarin e Komunës Rufki Suma dhe Nënkryetarin Mallzum Qajani me rastin e zgjedhjes së tyre në krye të Komunës së Hanit të Elezit.

Ata në emrin e tyre dhe të Kryetarës së Komunës së Tetovës Teuta Arifi uruan për suksese udhëheqësit e Komunës së Hanit të Elezit në punën e tyre dhe deklaruan gadishmërinë për bashkëpunim në fusha me interes të përbashkët.

SkënderajKomente: 0 Produkte bio në Panairin bujqësor në Skenderaj 15:19 / 15.10.2018 Për tri ditë më radhë, qyteti i Skenderajt do të jetë nikoqir i manifestimit të përvitshëm “Panairi i mjaltit, prodhimeve bujqësore dhe artizanaleve Skenderaj 2018”, ku shumë kultivues të produkteve bujqësore nga Skenderaj dhe komuna tjera, e kanë pasuruar...
Fushë KosovëKomente: 0 Shpërndahen kompostuesit e parë në fshatrat e Fushë-Kosovës 11:24 / 15.10.2018 Në kuadër të zbatimit të Planit Komunal për Menaxhim të Mbeturinave, Komuna e Fushë-Kosovës ka filluar pilotimin e ndarjes së mbeturinave organike për kompostim në amvisëritë e fshatrave, duke nisur në këtë mënyrë pajisjen me infrastrukturë për...