Hani i Elezit miraton propozimin për themelimin e Komitetit për Politikë dhe Financa

Hani i ElezitPostuar: 15:45 / 25.01.2018

Kuvendi i komunës së Hanit të Elezit mbanë mbledhjen e parë të rregullt për vitin 2018

Kuvendi për rend të ditës shqyrtoi dhe miratoi:

1. Betimi i anëtarëve të ri të kuvendit të komunës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar;
3. Miratimi i propozimit për themelimin e Komitetit për Politikë dhe Financa;
4. Miratimi i propozimit për themelimin e Komitetit për Komunitete;
5. Miratimi i propozimit për caktimin e kritereve për shpalljen e konkursit për komitete konsultative të komunës së Hanit të Elezit;
6. Miratimi i propozimit për panelin (ad hoc) përzgjedhës të komiteteve konsultative në komunën e Hanit të Elezit;
7. Miratimi i propozimit për caktimin e lokacionit për varrezat e qytetit të Hanit të Elezit;
8. Shqyrtimi i informatës së kryetarit të komunës mbi planin e punës së ekzekutivit për vitin 2018;
9. Miratimi i propozimit për ndarjen e bursave për studentë;
10. Miratimi i propozimit të planit të punës së këshillave të fshatrave për vitin 2018;
11. Shqyrtimi i njoftimit rreth përbërjes së KKSB-së;
12. Shqyrtimi i informatës mbi veprimtarit afariste;

Me punën e kuvendit udhëhoqi Kryesuesi i Kuvendit Qamush Brava, ndërsa në emër të ekzekutivit ishin prezent Kryetari i Komunës Rufki Suma dhe drejtorët e drejtorive përkatëse të komunës. /InfoKomuna/

VushtrriKomente: 0 Në Vushtrri inspektorët mbikëqyrin vendosjen e flamujve në produkte 15:26 / 18.01.2019 Në zbatim të Urdhëresës së lëshuar nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë për caktimin e formës, përmbajtjes dhe përdorimin e flamurit mbi origjinën e produktit, Komuna e Vushtrrisë ka njoftuar se ka urdhëruar të gjithë operatorët ekonomikë që...
SuharekëKomente: 0 Projekti i Pendës së Dragaçinës i prezantohet Bankës Botërore 12:04 / 17.01.2019 Komuna e Suharekës të mërkurën ka njoftuar se projekti i Pendës së Dragaçinës është prezantuar para përfaqësuesve të Bankës Botërore. Sipas njoftimit të Zyrës për Informim, në këtë takim kanë marrë pjesë edhe...
RahovecKomente: 0 Kthehet në rivlerësim prokurimi për Hartën Zonale të Rahovecit 10:04 / 16.01.2019 Organi Shqyrtues i Prokurimit ka anuluar njoftimin për dhënie të kontratës në aktivitetin e prokurimit për hartimin e Hartës Zonale të Komunës së Rahovecit. Gjykata e Tenderëve ka marrë vendim që këtë lëndë ta kthejë në rivlerësim, pasi që...