KFOR-i turk përkrah arsimin në Hanin e Elezit

Hani i ElezitPostuar: 17:00 / 27.12.2017

Shkolla Fillore e Mesme e Ulët “Ilaz Thaçi” nga Hani i Elezit është përfituese e Laboratorit të Kimisë dhe Fizikës, donacion i Kontingjentit të KFOR-it Turk në Kosovë.

Ky laborator shumë i nevojshëm për këtë institucion shkollor po realizohet falë bashkëpunimit shumë të mirë të Komunës së Hanit të Elezit me Kontingjentin e KFOR-it Turk, transmeton InfoKomuna.

Në përurimin e këtij laboratori ishin prezent Kryetari i Komunës Rufki Suma, zv.komandanti i Kontingjentit Turk Avdurrahim Manti, përfaqësues të shkollës dhe nxënës. Vlera e projektit të realizuar është 6070 euro.

Kryetari i Komunës Rufki Suma në emër të banorëve të Komunës së Hanit të Elezit dhe nxënësve përfitues, falënderoi kontingjentin e KFOR-it turk dhe popullin e Turqisë për përkrahjen dhënë Kosovës e në veçanti ndihmën e dhënë Komunës së Hanit të Elezit në shumë projekte të realizuara.

SkënderajKomente: 0 Në Skenderaj identifikohet një viktimë e trafikimit, një i arrestuar 11:28 / 18.01.2019 Policia e Kosovës përmes një njoftimi për media bëri të ditur se Njësia e antitrafikimit me qenie njerëzore (DhTQNJ) në Mitrovicë, më datën 17 janar 2019 ka realizuar një urdhërkontroll në dy lokacione të caktuara në rajonin e Mitrovicës, konkretisht në...
MalishevëKomente: 0 IPKO ndihmon QKMF-në e Malishevës me aparat laboratorik 12:07 / 18.01.2019 Kompania telekomunikuese IPKO, sot ka ndihmuar QKMF në Malishevë, me një aparat laboratorik dhe një aparat tjetër për EKG. Ky donacion i kësaj kompania, është vlerësuar lartë, pasi këto mjete, do të ndihmojnë në masë të madhe, QKMF-në, përkatësisht...
VushtrriKomente: 0 Në Vushtrri inspektorët mbikëqyrin vendosjen e flamujve në produkte 15:26 / 18.01.2019 Në zbatim të Urdhëresës së lëshuar nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë për caktimin e formës, përmbajtjes dhe përdorimin e flamurit mbi origjinën e produktit, Komuna e Vushtrrisë ka njoftuar se ka urdhëruar të gjithë operatorët ekonomikë që...