Urimi i kryetarit Suma me rastin e "28 Nëntorit"

Hani i ElezitPostuar: 14:07 / 27.11.2017

Me rastin e 28 Nëntorit Ditës së Flamurit Kombëtarë Shqipëtar, Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit Rufki Suma, uron të gjithë shqiptarët "28 Nëntorin Ditën e Flamurit Kombëtar".

Në emrin tim personal dhe të Komunës së Hanit të Elezit, çdo shqiptari urimet më të përzemërta me rastin e Ditës së Flamurit.

Me këtë datë të përkujtojmë 28 Nëntorin e Skënderbeut, Ditën e Flamurit dhe të Pavarësisë së Shqipërisë, përkujtojmë ditëlindjen e Komandantit Legjendar Adem Jashari, dhe daljen e parë publike të UÇK-së, dhe frymëzimet e të gjithë atyre që kontribuan për një ideal të lartë, për nder e krenari që jemi shqiptarë dhe për historinë tonë të lavdishme shekullore.
/InfoKomuna/


/InfoKomuna/

VushtrriKomente: 0 Kryetari i Vushtrrisë nderohet me titullin “Qytetar nderi” nga Iowa 13:44 / 17.08.2018 Në një ceremoni solemne ku krahas flamurit të SHBA është ngritur edhe flamuri i shtetit të Kosovës, qyteti i Norwalk në Iowa, Shtetet e Bashkuara të Amerikës i ka akorduar kryetarit të Vushtrrisë, Xhafer Tahiri titullin “Qytetar Nderi” dhe i është dhënë...
PejëKomente: 0 Komuna e Pejës lirohet nga TVSH-ja për impiantin e ujërave të zeza 14:12 / 17.08.2018 Me ligjin e ri për bashkëfinancime në projekte Komuna e Pejës nuk ishte liruar fillimisht nga tatimi në vlerën e shtuar (TVSH) për shumën e saj që ishte e obliguar të participonte në projektin kapital për ndërtimin e impiantit për trajtimin e ujërave të zeza.
GllogocKomente: 0 Komuna e Drenasit publikon kontratat publike 17:18 / 17.08.2018 Komuna e Drenasit njofton se vazhdon të rris transparencën dhe llogaridhënien ndaj qytetarëve. Janë publikuar të gjitha kontratat e lidhura me Operatorët Ekonomik deri me tani në ueb faqen e zyrtare të Komunës.