Inspektohen punimet në fshatin Krushicë e Epërme

SuharekëPostuar: 15:22 / 13.09.2017

Kryetari i Komunës së Suharekës, z.Sali Asllanaj, po vazhdon punën në terren me inspektimin e punimeve të projekteve që po realizohen nëpër mjedise të ndryshme të Komunës, njofton InfoKomuna.

Ai ka inspektuar punimet në fshatin Krushicë e Epërme ku ka shikuar për së afërmi ndërtimin e rrugës “Bafti Kodra” dhe rregullimin e oborrit të shkollës “Naum Veqilharxhi”, në këtë fshat.

/InfoKomuna/
Komente: 0 Nga 1 tetori rinis qarkullimi i trenave 16:58 / 25.09.2017 Nga 1 tetori pritet të rinisë qarkullimi në linjat e trenave në Kosovë, qoftë edhe pjesërisht, konfirmojnë zyrtarët në Ministrinë e Infrastrukturës.
Komente: 0 Pacolli: Tani është koha e njerëzve me vizion të qartë 21:31 / 25.09.2017 Kandidatët e AKR-së për kryetarë komunash kanë vizion disa herë më të gjatë sesa mandati për të cilin kërkojnë votën e tyre, për dallim nga kundërkandidatët e tyre nga subjektet e tjera të cilët janë vetëm improvizues.