Istogu në katër vjetorin e vdekjes përkujton Qazim Loxhën

IstogPostuar: 11:05 / 29.08.2017

Kryetari i komunës së Istogut, Haki Rugova, me bashkëpunëtorë, miq dhe familjarë përkujtuan sot në katër vjetorin e vdekjes Qazim Loxhën, ish-drejtorin e Drejtorisë për Buxhet dhe Financa në komunën e Istogut.

Me këtë rast u bënë homazhe dhe vendosje e kurora lulesh tek varri i të ndjerit në varrezat e fshatit Baicë. /InfoKomuna/

PrishtinëKomente: 0 Plaçkitet një barnatore në Prishtinë 10:57 / 27.05.2018 Një person ka raportuar mbrëmë se dy persona të panjohur kanë plaçkitur në barnatoren e tij, me lokacion në Prishtinë.
GllogocKomente: 0 Shenjëzohen rrugët ne Komunën e Drenasit 13:08 / 27.05.2018 Komuna e Drenasit, përkatësisht Drejtoria e Shërbimeve Publike dhe Emergjencë, gjatë ditëve të vikendit ka filluar implementimin e projektit të shenjëzimit horizontal të rrugëve në Komunën e Drenasit.