Istogu përkujton tre dëshmorët e Shkollës Shqipe në fshatin Uçë

IstogPostuar: 15:18 / 31.01.2018

Komuna e Istogut ka përkujtuar tre dëshmorët e Shkollës Shqipe në fhatin Uçë.

Kryetari i komunës Haki Rugova me bashkëpunëtorë, nxënës e mësimdhënës, familjar si dhe qytetarë të shumtë, kanë bërë homazhe dhe kanë vendosur kurora lulesh tek lapidari i Tre Dëshmorëve të shkollës shqipe, Hasan e Muharrem Hysenaj dhe Bajram Hoxhaj.

Tre dëshmorët u vranë para 26 vitesh, në mbrojtje të arsimit shqip nga regjimi serb i asaj kohe.

"Sot me krenari shkolla e fshatit Uçë mban emrin e tyre". /InfoKomuna/

PejëKomente: 0 Peja prej 4 muajsh pa inxhinier komunikacioni 11:21 / 18.10.2018 Drejtoria e Shërbimeve Publike e Pejës prej gjysmë viti ka mbetur pa inxhinier komunikacioni. Mungesa e tij vërehet edhe nëpër rrugët e qytetit, në të cilat në disa vende ka mospërputhje mes sinjalizimeve vertikale dhe horizontale të shënuara nga operatori.
PrishtinëKomente: 0 Vetëvendosje kërkon shkarkimin e bordit të Stacionit të Autobusëve 17:11 / 18.10.2018 Lëvizja Vetëvendosje përmes një konference për media sot ka paraqitur keqpërdorimet që janë gjetur nga auditori i përgjithshëm për ndërmarrjen komunale “Stacioni i Autobusëve” dhe Trafikun Urban në Prishtinë, duke kërkuar nga kryetari i Prishtinës,...
FerizajKomente: 0 Kompanitë ndërtuese krijojnë deponi jashtëligjshëm në Ferizaj 10:59 / 18.10.2018 Kompanitë që merren me ndërtime të larta banesore në Ferizaj përveç kaosit urban vazhdojnë të shkaktojnë edhe telashe të tjera mjedisore, derisa ato shpeshherë po krijojnë deponi mbeturinash inerte në vende të ndryshme.