JunikKomente: 0 AAK e fiton Junikun pa balotazh 22:13 / 22.10.2017 Sipas të dhënave të prezantuara nga Demokracia në Veprim (DnV), Komuna e Junikut, nuk do të shkojë në balotazh.
JunikKomente: 0 Komuna e Junikut është përgatitur për fillimin e ri shkollor 11:43 / 31.08.2017 Kryetari i komunës së Junikut, z. Agron Kuçi sot ishte në vizitë në shkollën fillore të mesme të ulet “Edmond Hoxha”, ku po bëhen disa renovime në fasadimin e disa mureve dhe pjesëve të kësaj shkolle si dhe renovimin e banjave dhe kanalizmit në këtë...
JunikKomente: 0 MAPL përkrahë komunën e Junikut 11:29 / 22.02.2017 Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, z. Bajram Gecaj, dhe Kryetari i Komunës së Junikut, z. Agron Kuçi, kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për bashkë-financimin e projektit “Asfaltimi i rrugës Qestaj – Goqaj” në...
JunikKomente: 0 9 fakte për Junikun [Foto] 16:36 / 19.01.2017 Juniku shtrihet në zonën e Dukagjinit, e themeluar si komunë vetëm jo shumë kohë më parë. Gazetametro.net, ka përzgjedhur disa fakte që e karakterizojnë këtë komunë të vogël të Kosovës.
JunikKomente: 0 Juniku po përballet me vjedhje dhe mashtrime 11:32 / 13.12.2016 Juniku si vend i traditës dhe kulturës shqiptare ndër shekuj dhe si një vend i qetë dhe pa probleme, ka njoftuar se tash e disa vite është duke u përballur me dy dukuri negative dhe shumë shqetësuese për qytetarët e kësaj qyteze.
JunikKomente: 0 Diaspora hap fabrikë në Junik 10:27 / 22.11.2016 Në komunën e Junikut sot është përuruar fabrika e gypave të ujit, “German Plast”, investim ky i ardhur nga diaspora.
JunikKomente: 0 Rritet niveli dhe rrjedha e lumit "Erenik" në Junik 14:46 / 08.11.2016 Rritet niveli dhe rrjedha e lumit “ Erenik “ në JunikKomuna e Junikut, ka njoftuar qytetarët se për shkak të reshurave të shumta atmosferike të cilat e kanë përcjellë zonën e territorit të komunës së Junikut, është rritur niveli dhe rrjedha e lumit “ Erenik...