Filluan punimet në hapjen dhe trasimin e rrugës Jasiq - Gjocaj - Livadhi i Madh

JunikPostuar: 14:49 / 18.10.2017

Kryetari i komunës së Junikut z. Agron Kuçi dhe Ministri i Infrastrukturës z. Pal Lekaj, zyrtar dhe qytetar të komunës se Junikut, sot bënë përurimin e punimeve në rrugën Junik – Jasiq-Gjocaj-Livadhi i Madh.

Kryetari i Komunës z. Agron Kuçi falënderoj ministrin Lekaj per përkrahjen në fillimin e punimeve ne këtë projekt duke kërkuar nga aji sa me shpejt kjo rruge te asfaltohet.

Ministri Lekaj u zotua se në bashkëpunim me Kryetarin e Komunës se Junikut z.Agron Kuçi, qysh në fillim të viti të ardhshëm kjo rruge do të filloj të asfaltohet, pra segmentit Junik – Jasiq – Gjocaj – Livadhi i madh.

Ministri Lekaj u zotua se ky është vetëm fillimi sa i përket investimeve në këtë komune por edhe në tërë territorin e Kosovës. Duke siguruar që të gjitha rrugët që kanë rëndësi të zhvillimit ekonomik dhe turizmit do të hapen, trasohen dhe do të asfaltohen duke theksuar në veçanti rrugën Junik – Gjeravic si një pasuri kombëtare në të cilën sot veç filluan punimet e para.

/InfoKomuna/

FerizajKomente: 0 Kompanitë ndërtuese krijojnë deponi jashtëligjshëm në Ferizaj 10:59 / 18.10.2018 Kompanitë që merren me ndërtime të larta banesore në Ferizaj përveç kaosit urban vazhdojnë të shkaktojnë edhe telashe të tjera mjedisore, derisa ato shpeshherë po krijojnë deponi mbeturinash inerte në vende të ndryshme.
PejëKomente: 0 Peja prej 4 muajsh pa inxhinier komunikacioni 11:21 / 18.10.2018 Drejtoria e Shërbimeve Publike e Pejës prej gjysmë viti ka mbetur pa inxhinier komunikacioni. Mungesa e tij vërehet edhe nëpër rrugët e qytetit, në të cilat në disa vende ka mospërputhje mes sinjalizimeve vertikale dhe horizontale të shënuara nga operatori.