Komuna e Junikut: Apel për kujdes përgjatë shtratit te lumit Erenik

JunikPostuar: 16:04 / 30.11.2017

Të nderuar qytetarë të komunës së Junikut dhe me gjërë, ju bëjmë apel që të keni kujdes kur kaloni përgjatë shtratit të lumit Erenik, raporton InfoKomuna.

Sidomos personat e moshuar dhe fëmijët, të mos dalin pa një shoqërues. Komuna e Junikut është duke e përcjell nga afër gjendjen e shtratit të lumit Erenik, i cili pas reshjeve të fundit atmosferike ka rritur nivelin e prurjes së ujit.

Të gjitha nejësit emergjente janë në vendin e ngjarjes: njësiti i zjarrfikësve, shërbimi policor i Kosovës, zyrtar komunal.

Gjithashtu kemi në dispozicion edhe makineri për të ndihmuar që situata të jetë në kontroll.
/InfoKomuna/

MalishevëKomente: 0 Siguria në Malishevë vlerësohet e qetë dhe stabile 14:19 / 24.05.2018 Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi (KKSB) i Komunës së Malishevës sot ka mbajtur takimin e parë për këtë vit, ku është vlerësuar situata e sigurisë në territorin e Komunës së Malishevës, si dhe është miratuar plani vjetor i punës, i...