KaçanikKomente: 0 Edhe në Komunën e Kaçanikut do të shënohet 11 Shtatori 10:59 / 04.09.2018 Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi, priti në takim Kryetarin e Shoqatës “Miqtë e Amerikës” Agim Rexhepi si dhe Drejtorin e Përgjithshëm të Agjencisë për Menaxhimin e Emergjencave, Gjeneral Fadil Kodra.
KaçanikKomente: 0 Asfaltohen rrugët në fshatin Nikaj të Kaçaikut 10:02 / 03.09.2018 Realizimi i projekteve kapitale në Komunën e Kaçanikut është duke u zhvilluar sipas dinamikës së planifikuar. Është bërë asfaltimi i rrugës në fshatin Nikaj në kuadër të projektit “ Ndërtimi i rrugëve në fshatin Nikaj”.
KaçanikKomente: 0 Nënëshkruhet marrëveshje për punësimin e të rinjve në Kaçanik 20:10 / 28.08.2018 Nënkryetari i komunës së Kaçanikut, Ylber Bajra, dhe Shqipe Breznica, Koordinatore e Projektit nga organizata Help, kanë nënshkruar marrëveshjen e bashkëpunimit në kuadër të programit trajnues "Programi i Trajnimit për Vetëpunësim". Ky program është i...
KaçanikKomente: 0 Dy të arrestuar në Kaçanik, vodhën 300 litra naftë 12:29 / 27.08.2018 Në Kaçanik gjatë ditës së djeshme janë arrestuar dy të dyshuar, pasi që gjatë kontrollit në veturën e tyre janë gjetur disa bidonë me një sasi të derivateve të naftës rreth 300 litra, të cilat i kishin vjedhur në disa kamion të një kompanie.
KaçanikKomente: 0 Vazhdojnë punimet në projektet infrastrukturore në Kaçanik 12:40 / 24.08.2018 Kryetari i Kaçanikut, Besim Ilazi me bashkëpunëtorë, vizitoi vendpunishtet në rregullimin e rrugës në Lagjen Luzha në Begracë si dhe në rregullimin e kanalizimit në disa lagje në Kaçanik të Vjetër.
KaçanikKomente: 0 KPK marrëveshje me Komunën e Kaçanikut për punësimin e të rinjve 14:16 / 23.08.2018 Klubi i Prodhuesve të Kosovës (KPK) sot nënshkroi një marrëveshje të mirëkuptimit me Komunën e Kaçanikut për fillimin e implementimit të “Programit për Trajnimin në Punë”, i cili mbështetet financiarisht nga USAID, EMPOWER Sektori Privat, në partneritet me...
KaçanikKomente: 0 Ilazi njoftohet me zhvillimet komunale nga ekzekutivi komunal 15:28 / 20.08.2018 Në kuadër të raportimeve të përjavshme komunale, Kryetari Besim Ilazi dhe Nënkryetari Ylber Bajra, u njoftuan me ecurinë e zhvillimeve të projekteve dhe aktiviteteve komunale në mbledhjen e fillimjavës.
KaçanikKomente: 0 Në Kaçanik aksidentet në komunikacion mbesin shqetësuese 13:19 / 20.08.2018 Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi (KKSB), diskutoi për gjendjen e sigurisë në Komunën e Kaçanikut në mbledhjen e katërt me radhë, të cilën e udhëhoqi Kryetari Besim Ilazi.Fillimisht Komandanti i Stacionit të Policisë në Kaçanik kapiten Afrim...
KaçanikKomente: 0 Fillon identifikimi i produktit turistik në Komunën e Kaçanikut 12:58 / 29.05.2018 Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi, priti në takim udhëheqësin e Divizionit të Turizmit në MInistrinë e Tregtisë dhe Industrisë, Xhemajl Pllana, dhe Hysen Sogojeva, përgjegjës për hoteleri dhe standarde turistike, të cilët folën për nismën e...
KaçanikKomente: 0 Ndihmohen 52 familje kaçanikase me pako ushqimore 09:58 / 29.05.2018 Shoqata Bamirëse “Jetimat e Ballkanit” udhëhequr nga Halil Kastrati, ka vazhduar aktivitetin e saj humanitarë edhe në Komunën e Kaçanikut. Kjo shoqatë ka ndihmuar 52 familje skamnore me pako ushqimore në bashkëpunim me Komunën e Kaçanikut.