Drejtori në Kaçanik mbyll mësimdhënësit në sallë për mosrespektim të orarit të punës

KaçanikPostuar: 11:23 / 13.03.2019

Së paku dhjetë mësimdhënës të shkollës së mesme të ulët “Emin Duraku” në Kaçanik, kanë qëndruar të mbyllur në sallën e mësimdhënësve për më shumë se 30 minuta, në shenjë pakënaqësie që e ka reflektuar drejtori i kësaj shkolle Avdyl Reka, për shkak se mësimdhënësit nuk e respektuan orarin e punës.

E gjithë ngjarja ka ndodhur të hënën rreth orës 11:00, derisa mësimdhënësit janë vonuar për 2 deri 3 minuta për ta nisur orën e pestë të procesit mësimor, shkruan sot Koha Ditore.

Kjo ngjarje ka nxitur reagimet e mësimdhënësve dhe të opozitës në këtë Komunë.

Drejtori i Arsimit në Komunën e Kaçanikut, Zahir Doda, ka thënë se rreth kësaj ngjarjeje është njoftuar nga vetë mësimdhënësit, derisa gjatë së hënës e kanë telefonuar se janë mbyllur në sallë nga drejtori i shkollës.

ShtimeKomente: 0 Shtime, nisin punimet në deponinë e mbeturinave inerte 10:50 / 25.03.2019 Drejtori i Drejtorisë së Shërbimeve Publike, Halil Halili, ka njoftuar qytetarët e komunës së Shtimes për shfrytëzimin e Lokacionit për hedhjen e mbeturinave Inerte sipas vendimit të miratuar nga Kuvendi i Komunës, në Zonën Kadastrale - Belinc.
DeçanKomente: 0 Nis rrënimi i lokaleve në qendër të qytetit të Deçani (Foto) 12:41 / 25.03.2019 Bazuar në planin rregullues të qytetit, komuna e Deçanit njofton se është duke ber përpjekje që të zbatojë në përpikëri ketë plan rregullues duke ju krijuar kushte më të mira qytetarëve të Komunës së Deçanit.
GllogocKomente: 0 Pastrohet parku në Gllobar të Drenasit 10:34 / 25.03.2019 Disa qytetarë vullnetarë të Komunës së Drenasit, gjatë vikendit kanë marrë aksion për pastrimin e gjelbërimit tek pishat në Kamenicë të fshatit Gllobar.