Ekzekutivi i komunës diskuton për projektet kapitale

KaçanikPostuar: 12:37 / 17.07.2017

Kanë filluar punimet në asfaltimin e rrugës në fshatin Gabrricë- Rruga “Razim Hasaj”, projekt i financuar nga Ministria e Infrastrukturës, në kuadër të financimit të disa rrugëve lokale në Kaçanik.

Kjo u bë e ditur sot në mbledhjen e mëngjesit gjatë takimit që pati Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi dhe Nënkryetari Remzi Elezi, me stafin ekzekutiv.

Punimet në projektet kapitale janë duke vazhduar sipas dinamikës së paraparë, ku gjatë inspektimeve javore është konstatuar se punimet po vazhdojnë sipas planifikimeve, në asfaltimin e rrugës “Tefik Raka”, në Lagjjen Kovaç Topojan dhe në projektet e tjera rrugore, ndërsa është bërë shtrimi i barit artificial në stadiumin e qytetit për të vazhduar më tutje me rregullimin e zhveshtoreve.

Investimet janë duke u realizuar edhe në projektin e ujësjellësit, përkatësisht punimet janë duke vazhduar në rregullimin e ujësjellësit në Dubravë, Doganaj, Elezaj, Nikaj, Rekë, Sllatinë dhe Kaçanik të Vjetër.

Në këtë takim u tha se të gjitha procedurat administrative komunale edhe javën që lamë pas janë zhvilluar pa pengesa dhe pa probleme, ndërsa janë duke u përmbushur të gjitha procedurat administrative, për fillimin e shumë projekteve të tjera kapitale komunale të parapara për realizim gjatë vitit 2017.
/InfoKomuna/

Komente: 0 Policia e Kosovë apel për qytetarët 13:31 / 19.07.2017 Policia e Kosovës, Njësia e hetimeve e stacionit policor të Gjilanit, ka pranuar një ankesë nga Ankuesi shqiptar shtetas i Kosovës i cili ka raportuar se një person ka shkuar te shpija e ankuesit dhe ia kërkon 150€ kinse ka bere aksident dhe i nevojiten të hollat, i dyshuari është...
Fushë KosovëKomente: 0 Intensifikohen përpjekjet për zgjidhjen e problemit të furnizimit me ujë 16:29 / 19.07.2017 Kryetari i Komunës së Fushë-Kosovës z. Burim Berisha zhvilloi një takim me: Ministrin e Financave (MF) të Republikës së Kosovës - z. Avdullah Hoti, Kryeshefin e Kompanisë së Ujësjellësit Rajonal “Prishtina” (KUR) - z. Ilir Abdullahu dhe Drejtorin e Korporatës...
SkënderajKomente: 0 Fillon ndërtimi i dy shtëpive për familjet skamnore 16:23 / 19.07.2017 Komuna e Skenderajt njofton opinionin publik se të enjten më 20 korrik 2017 nis ndërtimi ishtëpive për familjet skamnore të Ekrem Veliajt dhe Arsim Lutfiut nga Prekazi i Epërm iSkenderajt.