Obelisku i dhjetë vjetorit të pavarsisë vendoset edhe në Kaçanik

KaçanikPostuar: 08:54 / 12.02.2018

Ngjyrat e shënimit të përvjetorit të dhjetë të pavarësisë së Kosovës tashmë kanë filluar të vendosen në Kaçanik.

Shënimi i kësaj feste ka filluar me vendosjen e obeliskut të dhjetë vjetorit të Pavarësisë së Kosovës. Ai është vendosur në parkun e qytetit, afër shtatoreve të heronjëve të kombit Qamil Ilazi e Agim Bajrami.

Nën perkujdesjen e Kryetarit Besim Ilazi, për shënimin e kësaj feste do të organizohen shumë aktivitete kulturore artisitke e sportive, ndërsa do të dekorohet edhe qyteti e pjesë të tjera me flamuj kombëtarë e shtetërorë.


Komuna e Kaçanikut është përfituese në mesin e dhjetë komunave në Kosovë, ku qeveria e Kosovës ka mbështetur financimin e obeliskut të jubileut të Pavarësisë Kosovës.

SkënderajKomente: 0 Në Skenderaj identifikohet një viktimë e trafikimit, një i arrestuar 11:28 / 18.01.2019 Policia e Kosovës përmes një njoftimi për media bëri të ditur se Njësia e antitrafikimit me qenie njerëzore (DhTQNJ) në Mitrovicë, më datën 17 janar 2019 ka realizuar një urdhërkontroll në dy lokacione të caktuara në rajonin e Mitrovicës, konkretisht në...
Fushë KosovëKomente: 0 Fshatrat e Fushë Kosovës "të izoluara" nga bora 15:12 / 18.01.2019 Reshjet e borës që kanë rënë javëve të fundit në Kosovë dhe mos pastrimi i rrugëve, po vazhdojnë të krijojnë vështirësi për qarkullimin e banorëve në fshatrat e Fushë Kosovës.
MalishevëKomente: 0 IPKO ndihmon QKMF-në e Malishevës me aparat laboratorik 12:07 / 18.01.2019 Kompania telekomunikuese IPKO, sot ka ndihmuar QKMF në Malishevë, me një aparat laboratorik dhe një aparat tjetër për EKG. Ky donacion i kësaj kompania, është vlerësuar lartë, pasi këto mjete, do të ndihmojnë në masë të madhe, QKMF-në, përkatësisht...