QKMF në Kaçanik zgjeron kapacitetet me staf mjekësor

KaçanikPostuar: 16:02 / 06.02.2018

Në kuadër të zhvillimit të politikave për shërbime më të kompletuara mjekësore, Komuna e Kaçanikut përmes Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, ka angazhuar pediatrin Njazi Raka, që një herë në javë të kryej kontrolla mjekësore në QKMF në Kaçanik.

Drejtoresha për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale Diana Reka, tha se komuna ka arritur marrëveshje me pediatrin që një herë në javë, përkatësisht çdo të mërkure nga ora 15:00 të kryej shërbimet mjekësore në QKMF në Kaçanik. /InfoKomuna/

FerizajKomente: 0 Kompanitë ndërtuese krijojnë deponi jashtëligjshëm në Ferizaj 10:59 / 18.10.2018 Kompanitë që merren me ndërtime të larta banesore në Ferizaj përveç kaosit urban vazhdojnë të shkaktojnë edhe telashe të tjera mjedisore, derisa ato shpeshherë po krijojnë deponi mbeturinash inerte në vende të ndryshme.
MitrovicëKomente: 0 Mitrovica subvencionon 99 fermerë 14:49 / 18.10.2018 Komuna e Mitrovicës ka mbështetur 99 fermerë. 77 prej tyre janë pajisur me nga 200 kilogramë farë gruri dhe 100 kilogramë pleh artificial, 20 fermerë me nga 300 kilogramë farë gruri dhe nga 100 kilogramë pleh artificial dhe 2 fermerë me nga 300 kilogramë farë gruri dhe 150...