Vazhdon rregullimi i infrastrukturës në fshatin Bob të Kaçanikut

KaçanikPostuar: 10:06 / 24.07.2019

Në vazhdën e implementimit të projekteve të shumta infrastrukturore në Kaçanik, kanë përfunduar punimet në projektin “Ndërtimi i infrastrukturës në fshatin Bob”- ku ka përfunduar faza e parë e punimit të shtratit të përroskës në lagjet Zeneli dhe Çaka.

Nga afër punimet u përcollën nga nënkryetari Ylber Bajra dhe drejtori i Shërbimeve Publike, Ramadush Osmani, të cilët vlerësuan rëndësinë e realizimit të këtij projekti për banorët e kësaj ane.

Ky projekt është financuar nga Komuna e Kaçanikut, ndërsa ka kushtuar 18 mijë e 189 euro, me gjatësi 100 metra. /InfoKomuna/

FerizajKomente: 0 Ndihmohen 150 familje me dru për ngrohje në Ferizaj 15:29 / 12.12.2019 Konform vendimit të Kuvendit, Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë në Ferizaj, sot ka shpërndarë një sasi të madhe masë drusore për 150 familje në gjendje të rëndë ekonomike.