KamenicëKomente: 0 Dënohet ispektori komunal që mori 500 euro ryshfet 16:16 / 31.01.2019 Gjykata Themelore në Gjilan ka shpallur aktgjykim dënues ndaj të akuzuarit S. D. në kohëzgjatje prej pesëmbëdhjetë (15) muaj burgim, dënim me gjobë në shumën prej treqind (300) euro, si dhe dënim plotësues ndalimi i ushtrimit të funksioneve në administratën publike...
KamenicëKomente: 0 Hoti nënshkruan memurandum bashkëpunimi me komunën e Kamenicës 15:53 / 09.01.2019 Rexhep Hoti, Koordinator Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, sot nënshkroi Marrëveshje Bashkëpunimi me Kryetarin e Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, për implementimin e Programit Nacional për Rininë për të gjithë...
KamenicëKomente: 0 Kamenica e dyta në Kosovë me platformë digjitale 15:20 / 07.12.2018 Komuna e Kamenicës do të filloj së zbatuari platfomën online “Kamenica Open Data”, si komuna e dytë në Kosovë pas Prishtinës, por e para për këtë platformë në Android dhe IOS.
KamenicëKomente: 0 Certifikohen edhe 43 përfitues të aftësimit profesional nga Kamenica 14:23 / 05.12.2018 Janë certifikuar edhe 43 përfitues të aftësimit profesional nga komuna e Kamenicës. Përfituesit u aftësuan në këto fusha: 8 për ngrohje qendrore; 3 për saldim; 16 për rrobaqepësi; 14 për floktari dhe 2 për teknologji informative.
KamenicëKomente: 0 MAPL dhe Help mbështesin Komunën e Kamenicës me trajnime profesionale 16:43 / 29.08.2018 Projekti “Përkrahje Zhvillimit të Qëndrueshëm Ekonomik në Nivel Komunal” (më tej “Projektit”), i financuar nga Ministria e Administrimit te Pushtetit Lokal të Qeverisë së Kosovës dhe Ministria e Punëve të Jashtme të Qeverisë Gjermane dhe zbatuar nga Help...
KamenicëKomente: 0 Biznesmeni nga Kamenica tenton t’i vë flakën vetes (Video) 15:56 / 26.04.2018 Një biznesmen nga Kamenica ka tentuar t’i vë flakën vetes në një pronë të veten si protestë ndaj një vendimi të gjykatës e cila ka lejuar shtrirjen e telave të tensionit të lartë mbi pronën e tij.
KamenicëKomente: 0 Mobilizimi i akterëve lokalë parakusht për zhvillim të qëndrueshëm 15:52 / 30.03.2018 Në kuadrin e vizitave në komuna dhe angazhimeve të përbashkëta, përfaqësuesit e Institutit KLGI vizituan Komunën e Kamenicës, ku u pritën nga Kryetari i Komunës, z. Qëndron Kastrati, për të diskutuar lidhur me perspektivat në fuqizimin e nivelit lokal. Fillimisht, u.d...