Bashkëatdhetari nga Kamenica pajisë me uniformë të re mjekësore stafin e QKMF-së!

KamenicëPostuar: 16:05 / 18.07.2019

Bashkëatdhetarët tanë përherë kanë kontribuuar në çdo aspekt në vendin tonë. Përveç që janë investitorë kyç në zhvillimin e ekonomisë, ata janë edhe solidarë të mëdhenj.

Bardhosh Rama nga Kamenica i cili jeton në Diasporë, ka paisur me uniformë të re stafin mjekësor të Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare dhe AMF-ve në Kamenicë.

Në shenjë falenderimi kryetari i Komunës së Kamenicës ka shoqëruar atë dhe ka shkruar “Diaspora vazhdimisht po kontriboun në forma të ndryshme për vendlindjen, gjë që ju jemi falënderues përherë.

Gradualisht do të krijojmë kushte më të mira në shëndetësi dhe bashkëpunime të tilla me diasporën janë të mirëseardhura gjithmonë”.

Komente: 0 IKSHPK: Asgjë nuk ka përfunduar, mbani maskat e distancën 23:50 / 22.05.2020 Asgjë nuk ka përfunduar! Virusi nuk po tallet! Virusi akoma gjendet në mesin tonë. Ky është apeli i sotëm i Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës, pak orë pasi njoftoi se ka regjistruar të premten 21 raste të reja me koronavirusin e ri, pas...
GllogocKomente: 0 Largohen deponitë ilegale në lagjen Janova në Drenas 15:15 / 26.05.2020 Para disa javësh, lagja Janova kishte ndryshuar pamjen e vendbanimit të tyre, duke u kujdesur për ambientin dhe kishin rregulluar fushën e basketbollit, të volejbollit, kishin vendosur pushimore, instalimin e ndriçimit publik dhe pastrimin e lagjes.
PrizrenKomente: 0 Prizreni sivjet subvencionon qiratë e banimit për 20 familje nevojtare 20:35 / 26.05.2020 Njëzet familje nevojtare sivjet mbështeten nga Komuna e Prizrenit për pagesën e qirave të banimit të tyre. Në saje të Programit komunal për banim të përkohshëm social familjet përfituese subvencionohen me 50 për qind të vlerës së qirasë.