KlinëKomente: 0 Kryetari Elezaj inspektoi rrugët pas reshjeve të borës 16:56 / 09.01.2019 Pas reshjeve të borës, kryetari i Komunës së Klinës, Zenun Elezaj, ka inspektuar rrugët e Komunën e Klinës, për t’u njohur nga afër me gjendjen e rrugëve të lokaliteteve të kësaj komune dhe zhvillimin e qarkullimit, sidomos atyre të zonave e thella malore.
KlinëKomente: 0 Drejtorët e Klinës dëgjojnë nevojat e komunitetit RAE 13:20 / 12.12.2018 Tre drejtorë të Ekzekutivit të Klinës, drejtori i Administratës, Binak Sylaj, drejtori i Urbanizmit, Lorenc Marleku, dhe drejtori i Shërbimeve Publike, Ibër Elezaj kanë mbajtur një takim me banorët e komunitetit RAE në Klinafc të Klinës, organizuar nga Instituti Demokratik i...
KlinëKomente: 0 Rexhep Hoti firmos marrëveshje me kryetarin e Klinës 13:44 / 10.12.2018 Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, Rexhep Hoti sot nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me Kryetarin e Komunës së Klinës, Zenun Elezaj për realizimin e Programit Nacional për Rininë.
KlinëKomente: 0 Fillon zgjerimi i rrugës Nacionale N9, segmenti Klinë-Pejë 16:44 / 26.10.2018 Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj, bashkë me deputetë të Kuvendit të Kosovës dhe bashkëpunëtor të tij, të premten inauguroi “Zgjerimin e rrugës në qytetin e Pejës” (Pejë-Prishtinë) dhe “Zgjerimin e rrugës Nacionale, N9, segmenti Klinë –...
KlinëKomente: 0 Klina bëhet me Qendër të Kujdesit Ditor për fëmijët me autizëm 11:25 / 14.10.2018 Komuna e Klinës është bërë me Qendër të Kujdesit Ditor, e cila do të ofrojë shërbime ditore për fëmijët me autizëm, zhvillim të vonshëm, si dhe ngritjen e vetëdijes së popullatës së përgjithshme për trajtimin e fëmijëve të...
KlinëKomente: 0 Në Klinë nis ndërtimi i Fabrikës së Metalit 10:19 / 28.09.2018 Zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj, të enjten ka vizituar Komunën e Klinës, ku është pritur nga kryetari Zenun Elezaj, dhe kanë diskutuar temat që janë në prioritet për qytetarët e Klinës.
KlinëKomente: 0 Klina bëhet edhe me një rrugë të re 14:43 / 17.09.2018 Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj, të hënën mori pjesë në fillimin e ndërtimit të rrugës në Krushevë të Klinës. Kjo rrugë, do të realizohet me investim të Ministrisë së Infrastrukturës në kuadër të mbështetjes së nivelit...
KlinëKomente: 0 Funksionalizohet Komisioni për riintegrim në Klinë 13:39 / 17.08.2018 Komisioni komunal për riintegrim të personave të riatdhesuar deri tashti ka figuruar vetëm në letër si i formuar, por funksional nuk ka qenë në kuptimin e përgjegjësive që ka për vlerësimin e nevojave të personave të riatdhesuar, përfshirë edhe ndihmën...
KlinëKomente: 0 Fermerët e Klinës të gatshëm për bashkëpunim me bashkëfinancim 16:30 / 25.05.2018 Më ftesë të Kryetarit të Komunës së Klinës, Prof.dr. Zenun Eelezaj, i shoqëruar nga drejtori i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Naser Morina, u zhvillua takimi mes të aksionareve të qumështores “Bylmeti” nga Fushë Kosova dhe fermerëve të Komunës së...
KlinëKomente: 0 Klina realizon katër projekte me mjetet e DEMOS-it 09:58 / 16.05.2018 Komuna e Klinës sivjet është shpërblyer nga programi DEMOS i organizatës zvicerane “HELVETAS-Swiss Intercooperation”, për performancën e treguar më 2016, me 75 mijë euro.