Betohen 2 këshilltarë komunalë, formohen komitetet obliguese

KlinëPostuar: 10:44 / 01.02.2018

Kuvendi Komunal i Klinës në përbërjen e re, të mërkurën, e ka mbajtur seancën e parë të rregullt këtë vit, në të cilën fillimisht janë betuar dy këshilltarët e ri komunalë: Xhevxhet Berisha nga LVV-ja dhe Brahim Mehmataj nga Nisma.

Ata kanë zëvendësuar këshilltarët e të njëjtave subjekte, Skënder Merturin dhe Naser Morinën, të cilët janë emëruar drejtorë të Ekzekutivit, shkruan sot Koha Ditore.

Skënder Merturi i LVV-së, ka marrë Drejtorinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, kurse Naser Morina i NISMA-s, është emëruar drejtor i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural. Në këtë seancë janë themeluar edhe komitetet obliguese dhe është miratuar vendimi për themelimin e Këshillit Komunal të Sigurisë në Bashkësi (KKSB).

PejëKomente: 0 Rreth 90% e fermerëve në Pejë mbesin pa subvencione 12:20 / 20.02.2018 Komuna e Pejëska shprehur shqetësimin lidhur me aplikimin e fermerëve për subvencione, duke thënë se rreth 90% e aplikuesve nuk i kanë respektuar kriteret themelore për të aplikuar për subvencione, shkruan InfoKomuna.
IstogKomente: 0 Tri vajza vdesin në një aksident në Istog 10:24 / 20.02.2018 Tre persona kanë vdekur në një aksident që ka ndodhur mbrëmë në magjistralen Istog - Pejë. Shkaktar i aksidentit dyshohet të jetë humbja e kontrollit të njërës nga veturat