Komuna e Klinës në janar realizon të hyra mbi 71 mijë euro

KlinëPostuar: 16:20 / 07.02.2018

Komuna e Klinës, e ka nisur mbarë vitin kalendarik në realizimin e të hyrave vetanake, të cilat kanë shënuar rritje për 64 % më shumë, krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar, transmeton InfoKomuna.

Drejtori i Drejtorisë për Financa, Ekonomi dhe Zhvillim, Aziz Desku, njofton se Komuna e Klinës gjatë muajit janar 2018 ka realizuar të hyra vetanake në vlerë prej 64.847.66 euro nga llojet e ndryshme të të hyrave vetanake të administratës komunale dhe 6.620,00 të hyra nga gjobat e trafikut.

Gjithsej të hyra në muajin e parë të vitit janë realizuar 71.467,66 euro. Të hyrat vetanake për të njëjtën periudhë të vitit të kaluar kanë qenë 43.573,02 euro.

“Kemi një rritje të të hyrave vetanake në janar të këtij viti krahasuar me janarin e vitit të kaluar për 64.02 % ose shprehur në vlerë absolute 27.894.64 euro më shumë se në të njëjtën periudhë të vitit të kaluar”, thotë drejtori Desku. /InfoKomuna/

VushtrriKomente: 0 Të rinjtë vushtrrias bëhen me Qendër Rinore 17:17 / 17.10.2018 Një lajm i mirë për të rinjtë vushtrrias të cilët merren me aktivitet të ndryshme. Ata tashmë kanë edhe Qendrën Rinore që është përuruar sot në qytetin e Vushtrrisë.
KlinëKomente: 0 Klina bëhet me Qendër të Kujdesit Ditor për fëmijët me autizëm 11:25 / 14.10.2018 Komuna e Klinës është bërë me Qendër të Kujdesit Ditor, e cila do të ofrojë shërbime ditore për fëmijët me autizëm, zhvillim të vonshëm, si dhe ngritjen e vetëdijes së popullatës së përgjithshme për trajtimin e fëmijëve të...
IstogKomente: 0 Zvarritet projekti i ri i ujësjellësit për 3 fshatra të Istogut 10:50 / 16.10.2018 Qytetarët e disa fshatrave të Istogut ka një vit që presin nisjen e projektit të premtuar nga Komuna për ndërtimin e ujësjellësit, pasi në këtë komunë ka ende fshatra që nuk kanë fare ujësjellës, në mesin e tyre janë edhe fshatrat: Kërrninë,...