Sivjet ndërtohet një çerdhe në lagjen "Arbëria" të Klinës

KlinëPostuar: 22:46 / 19.03.2018

Në lagjen “Arbëria” të Klinës, sivjet do të ndërtohet një çerdhe me kapacitet deri 90 fëmijë. Po ashtu, janë planifikuar edhe projekte tjera në infrastrukturë rrugore dhe fusha tjera të cilat pritet të nisin shumë shpejt. Kjo është bërë e ditur në takimin e rregullt javor të Këshillit të Drejtorëve Komunal, që është mbajtur sot.

Përveç kësaj, është njoftuar se sivjet do të bëhet edhe rinovimi i disa objekteve shkollore, pastaj mirëmbajtja e rrugëve me zhavorr, asfaltimi i rrugës unazore e projekte tjera në interes të qytetarëve.

Kryetari i Komunës së Klinës, Zenun Elezaj, ka kërkuar nga drejtorët komunal që të bëjnë të gjitha përgatitjet e duhura për projektet, të hartohen edhe projekte tjera si dhe të mbikëqyret vazhdimi i projekteve që janë vazhdimësi e vitit të kaluar.

Ai kërkoi intervenim në mbulimin e gropave të rrugët e qytetit dhe pusetat që janë të hapura. Elezaj, pohoi se tashmë jemi në sezonin e fillimit të realizimit të projekteve dhe për këtë duhet të konsultohen edhe qytetarët.

Nënkryetari i Komunës, Besim Hoti, ka kërkuar që të intervenohet me zhavorr në mirëmbajtje të rrugëve në ato vende ku gjendja është më e vështirë.

Është biseduar për përgatitjet rreth Festivalit Folklorik “I këndojmë lirisë” dhe zbulimet arkeologjike në Dresnik të Klinës, që tashmë është zonë e veçantë dhe synohet që në të ardhmen të bëhet “ Park Arkeologjik”. /InfoKomuna/

GjilanKomente: 0 Në Gjilan inaugurohet Akademia e Edukimit Hello 13:31 / 17.08.2018 Në inaugurimin e objektit të ri të Akademisë së Edukimit Hello, kryetari i Gjilanit së bashku me pronarin e kësaj qendre, Florian Kurteshi, pasi ka prerë shiritin, ka përgëzuar për suksesin e jashtëzakonshëm në krijimin e kushteve europiane për edukim cilësor,...
VitiKomente: 0 Komuna e Vitisë vazhdon asfaltimin e rrugëve nëpër lokalitete 13:47 / 17.08.2018 Ka filluar asfaltimi edhe i disa rrugëve nëpër disa fshatra, në kuadër të projekteve për përmirësimin e infrastrukturës rrugore të lokaliteteve të komunës së Vitisë. Asfaltimi i rrugës "Shaban Kabashi" në gjatësi prej 500 metrash, ka nisur sot...
PrishtinëKomente: 0 Ahmeti: “Elena Gjika”, e gatshme për mësim pas rinovimit 15:09 / 17.08.2018 Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, bashkë me udhëheqës të Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) ka përcjellë punimet që po zhvillohen për rinovimin e shkollës fillore “Elena Gjika”.