KllokotKomente: 0 PDK në Kllokot kërkon që të hetohet kryetari i kësaj komune 12:50 / 12.09.2017 Partia Demokrtike e Kosovës dega në Kllokot thekson se Prokuroria Themelore në Gjilan duhet të hetojë Udhëtimet Zyrtare të dyshimta të kryetarit Komunës së Klllokotit, Streqko Spasiq dhe punësimin e mbi 15 personave në mënyrë kundër Ligjore!
KllokotKomente: 0 MKRS-ja mbështet ndërtimin e një qendre rinore në Kllokot 15:43 / 07.09.2017 Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, ka vizituar sot Komunën e Kllokotit, me ç’rast ka zhvilluar një takim pune me kryetarin e kësaj komune, Srećko Spasić dhe nënkryetarin, Hasan Rashiti.
KllokotKomente: 0 Në Kllokot pritet të filloj riparimi i sistemit të ujësjellsit 13:46 / 07.07.2017 Edhe pse kontrata për riparimin e sistemit të ujësjellësit dhe futjen nën menaxhim të saj nga KRU “Hidromorava” në mes Komunës së Kllokotit, Ministrisë së Financave, Qeverisë Zvicrane dhe KRU “Hidromorava” është nënshkruar para dy viteve, por ky proces...
KllokotKomente: 0 Apeli i vërteton dënimin ish-kryetarit të Kllokotit 14:16 / 03.05.2017 Gjykata e Apelit e Kosovës, ia ka vërtetuar dënimin prej 10 muaj burgim më kusht ish- kryetarit të Komunës së Kllokotit, Sreqko Spasiq, akuzuar për keqpërdorim të detyrës dhe autoritetit zyrtar.
KllokotKomente: 0 MI-ja financon projektin për asfaltimin e disa rrugëve në Kllokot 11:11 / 14.04.2017 Ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku dhe nënkryetari i Komunës së Kllokotit, Hasan Rashiti, nënshkruan Memorandumin e mirëkuptimit për financimin e projektit të asfaltimit të rrugëve lokale në komunën e Kllokotit (Mogillë dhe Kllokot).
KllokotKomente: 0 BE investon në zhvillimin ekonomik të Kllokotit 09:28 / 16.01.2017 Përmes projektit “Diversifikimi i ekonomisë rurale në komunën e Kllokotit”, BE-ja ka mbështetur zgjerimin e fabrikës për prodhimin e briketave dhe bio-paletave përmes riciklimit të mbetjeve të drurit dhe mbeturinave agro-pyjore.
KllokotKomente: 0 Dënohet me kusht kryetari i Kllokotit 14:33 / 26.10.2016 Gjykata Themelore në Gjilan dënoi sot kryetarin e Kllokotit, Sreçko Spasiq me dhjetë vjet burg me kusht për keqpërdorim të detyrës zyrtare.