Në këtë komunë në Kosovë dihet fituesi, rivalët "shkrihen" në listë të përbashkët

KllokotPostuar: 14:46 / 15.11.2017

Të dielën në Kosovë, 19 komuna do të votojnë për herë të dytë për të zgjedhur kryetarët që do të udhëheqin edhe për katër vite.

Mirëpo, e veçanta e balotazhit të sivjetmë është se në një komunë, dy partitë që kanë shkuar në balotazh janë bashkuar, duke bërë koalicion.

Sic raportojnë mediat serbe, në Kllokot, Strahinja Spasiç nga Lista Serbe dhe Bozidar Dejanoviç nga Iniciativa Qytetare që në zgjedhjet e 22 tetorit shkuan në balotazh, për të dielën janë bërë bashkë, transmeton Indeksonline.

Dejanovic ka thënë se Lista Serbe me të gjithë anëtarët e saj është bashkuar me Iniciativën, pasi që janë të lodhur nga ndarjet politike të serbëve.  /Indeksonline/

GjilanKomente: 0 Gjilani kërkon nga ATK-ja dhe Policia lirimin e hapësirave komunale 10:44 / 17.06.2019 Qeverisja komunale e Gjilanit është duke kërkuar nga institucionet e tjera që t’ia lirojnë hapësirat komunale, të cilat i shfrytëzojnë për nevoja të tyre, meqë Komuna tashmë ka bërë plane në ato hapësira të realizojë implementimin e projekteve...
IstogKomente: 0 Qeverisja e Istogut mes ngecjeve në shumë fusha 11:50 / 10.06.2019 Gjetjet dhe rekomandimet e Zyrës Kombëtare të Auditimit (ZKA) gjatë kontrollit të Pasqyrave Financiare Vjetore (PFV) të Komunës së Istogut vitet e kaluara, rezultojnë se nuk kanë qenë fort prioritet i qeverisjes lokale për zbatimin e tyre.