PDK në Kllokot kërkon që të hetohet kryetari i kësaj komune

KllokotPostuar: 12:50 / 12.09.2017

Partia Demokrtike e Kosovës dega në Kllokot thekson se Prokuroria Themelore në Gjilan duhet të hetojë Udhëtimet Zyrtare të dyshimta të kryetarit Komunës së Klllokotit, Streqko Spasiq dhe punësimin e mbi 15 personave në mënyrë kundër Ligjore!

Sipas PDK-së, kryetari i komunës Kllokotit vazhdon duke shkelur ligjet e Republikës Kosovës duke keqpërdorur parat e taksapaguesve qytetarëve Shqiptarë dhe Serb!

"Që nga marrja e mandatit si kryetar i komunës Kllokotit sipas PDK-së, ai ka keqpërdor detyrën zyrtare, duke larguar shumë punëtorë nga vendet e tyre të punës dhe duke vazhduar me punësim të militantëve të partisë së tij dhe disa shqiptarë mbështetës të tijë!", thuhet në reagimin e PDK-së në Kllokot.

"Kryetari i komunës së Kllokotit në të gjitha shpenzimet e tij zyrtare jashtë shtetit nuk i ka mbyllur dhe për këtë ekziston dyshimi se kryetari i komunës Kllokotit, Streqko Spasiq mjetet e Komunës Kllokotit i ka shfrytëzuar për qëllime të tija personale dhe për interesa të Strukturave Paralele Serbe!", thuhet në reagim.

Më tej thekoshet se kryetari i Kllokotit Streqko Spasiq në takimet e tij zyrtare jashtë shtetit saktësisht në Kroaci, Slloveni dhe Zvicër, i ka keqpërdor paratë e buxhetit të komunës dhe sikurse shpenzimet e tjera të udhëtimeve jashtë shtetit edhe këto shpenzime nuk i ka mbyllur!

"Partia Demokratike e Kosovës Dega në Klllokot gjithmonë ka reaguar dhe kërkuar nga Prokuroria Themelore në Gjilan të hetojë keqpërdorimet e Kryetarit Spasiq!"

Sipas PDK-së, edhe Agjencia Kundër Korrupsionit së bashku me Prokurorinë Themelore në Gjilan duhet të hetojë keqpërdorimin detyrës zyrtare të kryetarit Komunës Kllokotit Streqko Spasiq i cili për dy muaj ka punësuar në mënyrë të kundërligjshme mbi 15 persona dhe ka fshehur Librin e Protokollit në zyrën e tij duke e mbajtur të fshehtë protokollin e Kontratave të personave të punësuar nga Kryetari Spasiq!

Partia Demokratike e Kosovës Dega në Kllokot kërkon nga Prokuroria Themelore në Gjilan të nisë menjëherë hetimet ndaj Spasiqit mbi dyshimet e bazuara në veprave të kundërligjshme të cilat argumentohet me fakte dhe dëshmi të cilat i posedojmë thuhet në reagimin e PDK-së.

Komente: 0 ATK-ja mbyll 6 biznese të lojërave të fatit 15:08 / 23.01.2018 Administrata Tatimore e Kosovës-Divizioni i Lojërave të Fatit, javën e kaluar ka ndërmarr aksion dy ditorë në komunën e Prishtinës dhe Mitrovicës, me qëllim të identifikimit të subjekteve që ushtrojnë veprimtarin e lojërave të fatit në mënyrë të...
PrishtinëKomente: 0 Afro 50 semaforë të dëmtuar nga moskujdesi në trafik 10:03 / 23.01.2018 Komuna e Prishtinës është dashur të intervenonte në së paku 50 raste të dëmtimeve të semaforëve, të vendosur nëpër udhëkryqet e qytetit, të cilët janë dëmtuar gjatë vitit 2017 si pasojë e kundërvajtjeve në trafik.
MitrovicëKomente: 0 Policia me të arritura në Mitrovicë 15:58 / 23.01.2018 Stacioni Jugor i Policisë në Mitrovicë, ka prezantuar sot raportin e punës për vitin 2017, me ç’rast morën pjesë, kryetari i komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, komandanti i Stacionit Policorë në Jug Ahmet Xhosha, zv.drejtoresha Rajonale , Nënkolone Afërdita...