Komuna e Lipjanit shpërndan pajisje teknologjike për mësimin online

LipjanPostuar: 13:12 / 18.05.2020

Komuna e Lipjanit njofton se edhe sot ka vazhduar me shpërndarjen e pajisjeve teknologjike (kompjuter, laptop, Ipad) për nxënësit të cilët kanë nevojë, kështu duke krijuar kushtet për mësimin online.

Drejtoresha Arsimit në Lipjan, Elmaze Behluli ka falënderuar të gjithë personat të cilët kanë dhuruar këto pajise duke thënë se do të ndikojnë direkt në mësim nxënie. /InfoKomuna/

GllogocKomente: 0 Largohen deponitë ilegale në lagjen Janova në Drenas 15:15 / 26.05.2020 Para disa javësh, lagja Janova kishte ndryshuar pamjen e vendbanimit të tyre, duke u kujdesur për ambientin dhe kishin rregulluar fushën e basketbollit, të volejbollit, kishin vendosur pushimore, instalimin e ndriçimit publik dhe pastrimin e lagjes.