LeposaviqKomente: 0 Koktej molotovi në billbordin e Listës Serbe 11:50 / 16.10.2017 Në Leposaviq, mbrëmë pak pas orës 21, persona atë panjohur me kapole në kokë, pasi dolën nga një veturë e zezë, kanë hedhur koktej molotovi në billbordin e Listës Srpska me ç’rast ajo u demolua.
LeposaviqKomente: 0 EULEX siguron vazhdimin e bashkëpunimit me komunat në veri 16:50 / 04.10.2016 Sot shefja e EULEX-it, Alexandra Papadopoulou, ka zhvilluar takim me kryetarët e komunave në veri të Kosovës, në të cilin është folur për vazhdimin e bashkëpunimit të këtyre komunave (Leposaviqit, Zubin Potokut dhe Zveçanit) me EULEX-in.
LeposaviqKomente: 0 Qeverisja ilegale në komunat “legale” 07:28 / 06.07.2016 Struktura ilegale të mbështetura nga Serbia vazhdojnë ta ushtrojnë pushtetin real në komunat e veriut të banuara me serbë, pavarësisht se nga 2013-a ato qeverisen prej autoriteteve të konfirmuara nëpërmjet zgjedhjeve që ka organizuar Kosova, shkruan sot Koha Ditore.
LeposaviqKomente: 0 BE ndan 5 milionë euro për deponi të mbeturinave për komunat veriore 11:14 / 18.06.2016 Bashkimi Evropian ka ndarë mbi 5 milionë euro për ndërtimin e deponisë rajonale të mbeturinave në veri të Kosovës, por megjithatë ndotja e mjedisit si pasojë e hedhjes së mbeturinave jashtë deponive kanë shënuar ndotje të madhe të mjedisit në veri të...
LeposaviqKomente: 0 Bombë në Beograd 12:24 / 02.07.2015 Në kulmin e stadiumit të Crvena Zvezdës, në Beograd, sot është gjendur një bombë.