LipjanKomente: 0 Vlerësohet e veçanta e Shpellës së Gadimes 08:33 / 18.09.2017 Shpella e Gadimes e cila gjendet në fshatin Gadime në afërsi të komunës së Lipjanit, është 1500 metra e gjatë. Ajo së fundmi është futur në listën e 10 vendeve më të veçanta në Ballkan.
LipjanKomente: 0 Lipjan, asfaltohen rrugët në Vrellë të Magurës 16:09 / 14.09.2017 Në vazhden e relaizimit të shumë projekteve në fshatrat e Komunës së Lipjanit, gjatë ditës së sotme po bëhet asfaltimi i rrugëve në Vrellë të Magurës, në mesin e këtyre rrugëve po asfaltohet edhe rruga Vrellë - Harilaq.
LipjanKomente: 0 Ahmeti kërkon ruajtjen e aseteve dhe investimeve në Lipjan 12:54 / 13.09.2017 Kryetari i Komunës së lipjanit, Imri Ahmeti së bashku me përfaqësuesit e projektit DEMOS, sot në parkun e qytetit “Ismet Asllani”, kanë përuruar art instalacionin që ka për qëllim sensibilizimin e qytetarëve për një ambient më të pastër, të...
LipjanKomente: 0 KKSB: Gjendja e sigurisë e qetë dhe stabile 16:13 / 08.09.2017 Udhëhequr nga Kryetari i Komunës, Imri Ahmet, Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi sot në sallën e Kuvendit Komunal ka mbajtur takimin e radhës ku është diskutuar për gjendjen e sigurisë në Komunën e Lipjanit për muajt e fundit.
LipjanKomente: 0 Gjendja e sigurisë në Lipjan e qetë 15:21 / 08.09.2017 Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi i Lipjanit ka mbajtur takimin e radhës ku është diskutuar për gjendjen e sigurisë në këtë komunë për muajt e fundit.
LipjanKomente: 0 Avokati i Popullit ankohet për mos-nisjen e vitit shkollor në burgun e Lipjanit 15:18 / 05.09.2017 Avokati i Popullit i ka përcjellë Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT) dhe Komunës së Lipjanit, Raportin me rekomandime, përkitazi me të drejtën në arsim për personat e privuar nga liria, respektivisht, për mosrespektimin e afatit ligjor për fillimin e...
LipjanKomente: 0 Fillon ndërtimi i objektit të ri shkollor në fshatin Rubovc 12:09 / 30.08.2017 Në fshatin Rubovc të Komunës së Lipjanit, sot para një numri të madh të qytetarëve, arsimtarëve dhe të pranishmëve të tjerë, Kryetari i Lipjanit, Imri Ahmeti së bashku me drejtorin e shkollës “Drita” në Rubovc, Ekrem Murati kanë vënë...
LipjanKomente: 0 Kryetari Ahmeti nderon Diell Zejnullahun për medaljen e artë 13:01 / 16.08.2017 Kryetari i Komunës Imri Ahmeti ka pritur sot në një takim 17-vjeçarin që vjen nga Banulla e Lipjanit, Diell Zejnullahun kampion botëror në peshëngritje, i cili në Kileen të Texasit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, e përfaqësoi Britaninë e Madhe në Kampionatin...