Gjendja e sigurisë në Lipjan e qetë

LipjanPostuar: 15:21 / 08.09.2017

Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi i Lipjanit ka mbajtur takimin e radhës ku është diskutuar për gjendjen e sigurisë në këtë komunë për muajt e fundit.

Kryetari i Komunës, Imri Ahmeti njëherit kryesues i KKSB-së tha se gjendja e sigurisë në Komunën e Lipjanit aktualisht është e mirë dhe se duhet angazhim maksimal i të gjithëve që kjo situate e qetë dhe stabile të vazhdoj edhe në të ardhmën, transmeton InfoKomuna.

Ai po ashtu ka kërkuar nga të pranishmit angazhim në parandalimin e dukurive negative, sepse jo vetëm institucionet, por e gjithë shoqëria duhet të angazhohet për një mjedis sa më të sigurt në komunën tonë.

Drejtori për Mbrojtje dhe Shpëtim, Nazim Gashi ka prezantuar një raport të intervenimeve për dy muajt e fundit, ku sipas këtij raporti kanë qenë 149 intervenime, kryesisht në fikjen e zjarreve.

Edhe përfaqësues nga Policia thanë së gjendja e sigurisë është e mirë, dhe se tani pasi që ka filluar procesi mësimor, Policia është e angazhuar më shumë për sigurinë në shkolla./InfoKomuna/

FerizajKomente: 0 Fillon rregullimi i fushës sportive në fshatin Muhovc të Ferizajt 13:39 / 22.09.2017 Nxënësit dhe arsimtarët e shkollës fillore të fshatit Muhovc e cila është paralele e ndarë e shkollës fillore “Ganimete Tërbeshi” të qytetit shumë shpejt do të mund të luajnë dhe do t’i mbajnë orët e Edukatës Fizike në një...
PrizrenKomente: 0 Ramadan Muja gjykohet në Gjilan 17:08 / 22.09.2017 Gjykata e Apelit ka caktuar Gjykatën Themelore në Gjilan si kompetente për ta gjykuar Ramadan Mujën dhe pesë të akuzuarit e tjerë për shpërdorim të pozitës zyrtare, njofton Klan Kosova.