Hapet panairi i prodhimeve bujqësore në Lipjan

LipjanPostuar: 14:24 / 29.07.2019

Komuna e Lipjanit me përkrahje nga organizata IKC dhe GLV AgroLipjani, sot në hapësirat e sheshit Adem Jashari në Lipjan, kanë hapur panairin e prodhimeve bujqësore.

Në këtë rast, nënkryetari Komunës së Lipjanit, Fauz Xhemajli, ka shprehur gatishmërinë për mbështetjen e panaireve të tilla që kanë për qëllim promovimin e produkteve bujqësore.

“Ky panair, nga viti në vit po shënon suksese, duke e ngritur cilësinë e produkteve, si dhe kualitetin e punës që po e bëjnë fermerët”, është shprehur nënkryetari Xhemajli.

Në këtë panair morën pjesë edhe përfaqësues nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, dhe IKC.

Ky panair bujqësor ka karakter tradicional dhe ka për qëllim për të promovuar zhvillimin e bujqësisë. /InfoKomuna/