KKSB: Gjendja e sigurisë e qetë dhe stabile

LipjanPostuar: 16:13 / 08.09.2017

Udhëhequr nga Kryetari i Komunës, Imri Ahmet, Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi sot në sallën e Kuvendit Komunal ka mbajtur takimin e radhës ku është diskutuar për gjendjen e sigurisë në Komunën e Lipjanit për muajt e fundit.

Kryetari i Komunës, Imri Ahmeti njëherit edhe kryesues i KKSB-së tha se gjendja e sigurisë në Komunën e Lipjanit aktualisht është e mirë dhe se duhet angazhim maksimal i të gjithëve që kjo situate e qetë dhe stabile të vazhdoj edhe në të ardhmën.

Ai po ashtu ka kërkuar nga të pranishmit angazhim në parandalimin e dukurive negative, sepse jo vetëm institucionet, por e gjithë shoqëria duhet të angazhohet për një mjedis sa më të sigurt në komunën tonë.

Drejtori për Mbrojtje dhe Shpëtim, Nazim Gashi ka prezantuar një raport të intervenimeve për dy muajt e fundit, ku sipas këtij raporti kanë qenë 149 intervenime, kryesisht në fikjen e zjarreve.

Edhe përfaqësues nga Policia thanë së gjendja e sigurisë është e mirë, dhe se tani pasi që ka filluar procesi mësimor, Policia është e angazhuar më shumë për sigurinë në shkolla.
/InfoKomuna/

VitiKomente: 0 Në mbledhjen e 8-të KPF dsikuton për buxhetin e vitit 2018 13:59 / 22.09.2017 Sot në Viti, është mbajtur mbledhja e tetë e rregullt e Komitetit për Politikë dhe Financa, e cila mund të jetë edhe mbledhja e fundit e këtij komiteti për shkak të zgjedhjeve që do të mbahen në muajin në vijim, transmeton InfoKomuna.
DeçanKomente: 0 Qendra informuese e turizmit së shpejti në shërbim të vizitorëve 15:14 / 22.09.2017 Komuna e Deçanit në bashkëpunimit me OJQ "Golden –Hany" dhe IADK nga Vushtrrria, kanë qenë përfituese të projektit ndërkufitar Kosovë-Mal i Zi të financuar nga Komisionit Evropian "Zhvillimi i Turizmit Rural dhe Agro Turizmit në Zonën ndërkufitare në mes...
SkënderajKomente: 0 Lushtaku bënë homazhe në nderim të Fehmi e Xhevë Lladrovcit 17:09 / 22.09.2017 Keyetari i Komunës së Skenderajt Sami Lushtaku i shoqëruar nga Nënkryetari Fadil Nura, Kryesuesi i Kuvendit Ismet Salihu dhe drejtorë të drejtorive komunale ka bërë homazhe në nderim të Komandantit të Brigadës 114 të UÇK-së Fehmi Lladrovci.