Kryetari Ahmeti kërkon nga drejtorët angazhim maksimal në kryerjen e punëve

LipjanPostuar: 11:06 / 26.12.2017

Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti sot ka mbajtur takim e rregullt me drejtorët e Drejtorateve Komuale, ku u diskutuan çështje lidhur me punët e kryera të Komunës.

Fillimisht drejtorët e Drejtorateve Komuale kanë raportuar rreth punëve me të cilat janë marrë gjatë javës së kaluar por edhe për obligimet që kanë gjatë kësaj jave.

Ndërsa, Kryetari Ahmeti ka kërkuar nga drejtorët përgatitjen e raporteve vjetore të punës për vitin 2017 si dhe hartimin e planeve të punës për vitin 2018.

Ai po ashtu ka kërkuar nga drejtorët e drejtorateve angazhim maksimal, diciplinë dhe përkushtim në kryerjen e detyrave dhe përgjegjësive të tyre të punës. /InfoKomuna/

DeçanKomente: 0 Tentoi ta vriste, dënohet me dy vjet burgim 16:20 / 18.01.2019 Departamenti për Krime të Rënda ka ka shpallur fajtor dhe e ka gjykuar me dënim me burgim në kohëzgjatje prej dy vite të pandehurin e Sh.H, në të cilin dënim i llogaritet edhe koha e kaluar në paraburgim.
MalishevëKomente: 0 IPKO ndihmon QKMF-në e Malishevës me aparat laboratorik 12:07 / 18.01.2019 Kompania telekomunikuese IPKO, sot ka ndihmuar QKMF në Malishevë, me një aparat laboratorik dhe një aparat tjetër për EKG. Ky donacion i kësaj kompania, është vlerësuar lartë, pasi këto mjete, do të ndihmojnë në masë të madhe, QKMF-në, përkatësisht...