Lipjan, familja e Nexhmi Bytyqit bëhet me shtëpi të re

LipjanPostuar: 16:25 / 27.12.2017

Familja e Nexhmi Bytyqit nga fshati Akllap, sot hyri në shtëpi të re, e cila u ndërtua falë organizimit dhe punës së Shoqatës “Humanizmi i femrave shqiptare kudo që janë” në bashkëpunim edhe me komunën e Lipjanit.

Me këtë rast kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti ka falenderuar përfaqësueset e kësaj shoqate për shtëpinë e ndërtuar dhe në shenjë falenderimi u ka ndarë atyre mirënjohje dhe u ka dhuruar llogon e Komunës, trnsmeton InfoKomuna.

Kryetari Ahmeti ka uruar familjen Bytyqi për hyrjen në shtëpinë e tyre të re, si dhe ka urar që shtëpi të tilla të ndërtohen edhe në të ardhmën për familje të tjera në Komunën tonë.

Ndërsa përfaqësueset e kësaj shoqate kanë falenderuar Komunën e Lipjanit për bashkëpunimin dhe ndihmën e ofruar për ndërtimin e ksaj shtëpie, si dhe falenderuan çdo femër shqiptare kudo është që ka kontribuar në grupin e tyrë për ndërtimin e shtëpisë së familjes bytyqi.

Kryefamiljari Nexhmi Bytyqi ka falenderuar Komunën e Lipjanit dhe përfaqësueset e shoqatës për ndërtimin e shtëpisë. /InfoKomuna/

GjilanKomente: 0 Gjilan, 27 mijë dollarë për ndërtimin e tregut mobil 15:27 / 23.01.2018 Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, me bashkëpunëtorët e tij ka pritur në takim pune dhe ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit me Caroline Onekalit, nga Zyra e OKB-së në Kosovë për përkrahjen e komuniteteve, në vlerë prej 27 mijë dollarë, ku...
LipjanKomente: 0 Ahmeti kërkon punë dhe angazhim maksimal nga shefat e sektorëve 10:37 / 23.01.2018 Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti ka zhvilluar sot një takim me shefat e sektorëve të komunës me qëllim të një kordinimi sa më të mirë në realizimin e detyrave të punës me të cilën ata janë të ngarkuar.