Lipjani trefishon kompanitë për mirëmbajtje rrugësh

LipjanPostuar: 12:11 / 28.12.2017

Banorët e fshatrave Mirenë dhe Shalë të Lipjanit me arsyetimin se në muajin janar të këtij viti disa ditë me radhë kanë mbetur të bllokuara nga bora, kërkojnë nga Komuna që për këtë sezon ta rrisin angazhimin për mirëmbajtjen e rrugëve malore, shkruan sot Koha Ditore.

Nga ana tjetër, zyrtarët komunalë të Lipjanit kanë thënë se derisa banorët e disa fshatrave gjatë vitit të kaluar janë përballur me bllokim rrugësh nga reshjet e borës, sivjet kanë rritur potencialet tri herë më shumë për pastrim rrugësh, madje edhe trotuaret brenda qytetit do të pastrohen vazhdimisht.

Lulzim Zejnullahu, banor nga fshati Mirenë, ka thënë se banorët në mënyrë të organizuar kanë kërkuar nga Komuna ta shtojnë potencialin e mirëmbajtjes së rrugëve për territorin e Drenicës derisa në vitin e kaluar janë përballur me bllokim rrugësh.

LipjanKomente: 0 Ahmeti kërkon punë dhe angazhim maksimal nga shefat e sektorëve 10:37 / 23.01.2018 Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti ka zhvilluar sot një takim me shefat e sektorëve të komunës me qëllim të një kordinimi sa më të mirë në realizimin e detyrave të punës me të cilën ata janë të ngarkuar.
Komente: 0 Për 10 muaj mbi 623 milionë euro remitenca nga diaspora 12:18 / 23.01.2018 Gjatë 10 muajve të parë të vitit që lamë pas bashkatdhetarët tanë që jetojnë nëpër shtete të ndryshme të botës në formë të dërgesave në Kosovë kanë dërguar hiç më pak se 623.8 milionë euro, derisa gjatë...
FerizajKomente: 0 Aliu dhe Avokati i Popullit flasin për të drejtat e njeriut 14:14 / 23.01.2018 Kryetari i Komunës së Ferizajt, gjatë ditës së sotme ka pritur në takim Avokatin e Popullit, Hilmi Jashari, i shoqëruar edhe nga bashkëpunëtorët e tij. Gjatë këtij takimi janë diskutuar një mori çështjesh që përfshihen në misionin e Institucionit...