MalishevëKomente: 0 Kryetari Begaj premtoi përkrahje për fermeren nga Pllaqica 13:11 / 30.05.2018 Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, i shoqëruar edhe drejtori komunal për bujqësi, Murat Hoxha, sot kanë vizituar fermeren Gentianë Mustafa-Maloku, nga Pllaqica, e cila ka hapur një biznes familjar dhe merret me kultivimin e perimeve. Përkatësisht, kjo fermere ka ndërtuar 27 ari...
MalishevëKomente: 0 Siguria në Malishevë vlerësohet e qetë dhe stabile 14:19 / 24.05.2018 Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi (KKSB) i Komunës së Malishevës sot ka mbajtur takimin e parë për këtë vit, ku është vlerësuar situata e sigurisë në territorin e Komunës së Malishevës, si dhe është miratuar plani vjetor i punës, i...
MalishevëKomente: 0 Bytyqi premtoi zgjidhjen e shumë problemeve në arsim në Malishevë 14:19 / 23.05.2018 Ministri i Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka qëndruar sot në Komunën e Malishevës, ku është pritur nga nënkryetari i komunës, Hajdin Berisha, drejtori i arsimit Blerim Thaçi dhe zyrtarë tjerë të qeverisë komunale. Po ashtu,...
MalishevëKomente: 0 Investitori italian interesohet për hapjen e një fabrike në Malishevë 09:11 / 18.05.2018 Sipërmarrësi italian, Pierpaolo Cavaglieri, i njohur për kultivimin e bimëve bujqësore që përdoren në industrinë e ushqimeve, përkatësisht ëmbëlsirave, ka vizituar dje Komunën e Malishevës, ku është takuar me nënkryetarin e komunës, Hajdin Berisha dhe...
MalishevëKomente: 0 Malisheva përfiton nga programi DEMOS 16:23 / 16.05.2018 Komuna e Malishevës, në kuadër të programit DEMOS, për vlerësim të performancës komunale, është përfituese e projektit për ndërtimin e rrethojës dhe rezervuarit të ujit për pije në fshatin Senik.
MalishevëKomente: 0 Kryetari Begaj priti në takim komandantin e KFOR-it turk 13:13 / 16.05.2018 Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, sot ka pritur në një takim të rregullt, komandantin e Detashmentit të Përbashkët Rajonal të Jugut, kolonelin Cen Sinan Barim, cili është edhe komandant i kontingjentit turk në kuadër të KFOR-it.
MalishevëKomente: 0 Kuvendi Komunal jep në shfrytëzim pishinat në Banjë të Malishevës 14:25 / 10.05.2018 Kuvendi i Komunës së Malishevës, sot ka mbajtur mbledhjen e dytë të jashtëzakonshme për këtë vit. Në këtë mbledhje, KK i Malishevës, ka miratuar kërkesën e kryetarit të Komunës së Malishevës, për fillimin e procedurave për dhënien në...
MalishevëKomente: 0 40 punëtorë angazhohen për mirëmbajtjen e pyjeve në Malishevë 11:58 / 08.05.2018 Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë së Pyjeve të Kosovës, Ahmet Zejnullahu dhe Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, Izedin Bytyqi, kanë nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi...
MalishevëKomente: 0 Inspektorati rrënon objektet montazh te Ujëvara e Mirushës 15:48 / 07.05.2018 Pas urdhëresave nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor (MMPH) për rrënimin e objekteve montazh, Drejtoria e Inspektoratit e Komunës së Malishevës, me drejtor, Dibran Kastartin, merr vendim për rrënimin e të gjitha objekteve montazh, tek ujëvara e Mirushës e cila gjendet...
MalishevëKomente: 0 Punësim sezonal për 45 punëtorë në Malishevë 09:43 / 03.05.2018 Komuna e Malishevës ka nënshkruar një marrëveshje për punësim me Agjencionin Pyjor të Kosovës dhe Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale përmes të cilës do të ofrohet punësim sezonal për 45 punëtorë.